Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

< Edellinen 1 2

Kirjoittaja Arvostele viimeksi syömäsi juusto


Lautajaska
4034 viestiä

#41 kirjoitettu 17.04.2014 23:11

Arlan kermajuustoa ostettiin jo toinen mötikkä, kun osoittautui hyväksi. Lidlistä nappasin puhvelinmaitomozzarellan, kun Sokkarista ei sellaista saa. Huomenna teen Adejen kanaa ja sen kanssa salaattia tomaateista, mozzarellasta ja basillikasta. Mikä nautinto minua odottaakaan. Vain Teneriffan matkaajat sen tietävät.

^ Vastaa Lainaa


vvaurio
1135 viestiä

#42 kirjoitettu 18.04.2014 09:37

Riitan Herkku Pippurigouda

Aijai. Aijaijaijaijai.

Nyt ollaan asian ytimessä. Paras tähän mennessä, 9/10

^ Vastaa Lainaa


Haava
Jumalan nyrkki
43152 viestiä
Ylläpitäjä

#43 kirjoitettu 18.04.2014 11:27

Lautajaska kirjoitti:

Lidlistä nappasin puhvelinmaitomozzarellan, kun Sokkarista ei sellaista saa.


Voi jestan kun vieläkin vituttaa Lidl! Oikeasti! Se niiden perus mozzrella laihisversio oli oikeasta parasta markettimozzarellaa mitä tiedän. Parempaa kuin esimerkiksi tuo puhvelimaitomozzarella mitä myyvät. Vittu kun menivät nutipäät lopettamaan sen tuotteen. Se "rasvainen" versio mikä jäi ei ole lähellekkään yhtä hyvänmakuista.

Kyllä ainoa hyvä "laihisjuusto" mihin olen törmännyt, mutta sitäkin parempi. Ottaisivat sen takaisin! JUMALAUTA! Lääkkeet...

^ Vastaa Lainaa


Haava
Jumalan nyrkki
43152 viestiä
Ylläpitäjä

#44 kirjoitettu 18.04.2014 11:30

Sunt1o kirjoitti:

Viikunat on hyvejä ja hillokkeet on hyvejä mut jotkut markettien viikunahillokkeet on kuvottavia.


Hyvä ku varotit. En oo suomessa ostanu ku kerran. En muista merkkiä. Hyvää oli.

^ Vastaa Lainaa


Peysface
3190 viestiä

#45 kirjoitettu 18.04.2014 11:56

Paskaa.

^ Vastaa Lainaa


Lautajaska
4034 viestiä

#46 kirjoitettu 18.04.2014 11:57

Haava kirjoitti:
Lautajaska kirjoitti:

Lidlistä nappasin puhvelinmaitomozzarellan, kun Sokkarista ei sellaista saa.


Voi jestan kun vieläkin vituttaa Lidl! Oikeasti! Se niiden perus mozzrella laihisversio oli oikeasta parasta markettimozzarellaa mitä tiedän. Parempaa kuin esimerkiksi tuo puhvelimaitomozzarella mitä myyvät. Vittu kun menivät nutipäät lopettamaan sen tuotteen. Se "rasvainen" versio mikä jäi ei ole lähellekkään yhtä hyvänmakuista.

Kyllä ainoa hyvä "laihisjuusto" mihin olen törmännyt, mutta sitäkin parempi. Ottaisivat sen takaisin! JUMALAUTA! Lääkkeet...


Olen oikeastaan joskus ymmärtänyt, että mozzarellan pitäisi olla tehty nimenomaan puhvelin maitoon, edes ollakseen mozzarellaa. On tosin hyvin ymmärrettävää, että jos siitä pidettäisiin kiinni, ei moista herkkua paljoa markkinoilla olisikaan. Hyvä, että edes yhdestä kaupasta löytyy. Vaikka ei se nyt niin merkittävästi makuun vaikutakaan. Totta on sekin, että se Lidlin laihisversio oli todella hyvää.

^ Vastaa Lainaa


Haava
Jumalan nyrkki
43152 viestiä
Ylläpitäjä

#47 kirjoitettu 18.04.2014 12:03

Lautajaska kirjoitti:

Hyvä, että edes yhdestä kaupasta löytyy.


Kyllä sitä isommista K ja S kartellihirviöistä löytyy ja stokkan herkussa oli joskus kahta eri merkkiäkin.

Onhan noi puhvelinmaitoversiot keskimäärin laadukkaampia ku muut.

^ Vastaa Lainaa


MKDELTA
11907 viestiä

#48 kirjoitettu 18.04.2014 23:54

grana padano raastetta pasta_annoksen päälle

iha jees vähä ku juustosempaa suolaa

am i doing it right

^ Vastaa Lainaa


vvaurio
1135 viestiä

#49 kirjoitettu 27.04.2014 01:43

Riitan Herkku: Kypsytetty Cheddar

Täs on kyl voittaja-ainesta. Valmistaja on selvästi eläny sitä juustoa eikä oo vaan pistäny jotain vakuumipakattua teflonkänttyä myyntiin.

Koostumukseltaan vähän ikävän kova ja hauras, juustopalikka hajoilee helposti murusiksi kun sitä yrittää höyliä, mutta maussa löytyy kyllä... ihanan voimakas ja rohkea, lähes rehentelevä maku. Ei liian suolainen, sopivasti hapan ja täyteläinen. Kyllä tästä ropsahtaa 9/10

^ Vastaa Lainaa


accent
10930 viestiä

#50 kirjoitettu 30.04.2014 00:29

Pirkka Edam, 1/5, vittu mitä paskaa

^ Vastaa Lainaa


JPQ
1161 viestiä

#51 kirjoitettu 01.05.2014 23:13 Muok:01.05.2014 23:15

Kuusamo Emmental. vähän erilainen kuin Valion vastaava tuote. Jotenkin pehmeämpi mutta myös mauttomampi sanoisin ei kuitenkaan huonoin kurten eräät Raaat Polar paketit tai sitten valion Mozzarella joka on muihin mozzarelloihin nähden mitä olen syönyt todella vaatimaton. ps. herkkujuustoja pitää lähiaikoina hankkia synttäreilleni. Suomeksi siis Peltola Bluelta,Herkkujuustolan Vilhoa,HIlmaa ja Savuhilmaa.
JPQ muokkasi viestiä 23:15 01.05.2014

^ Vastaa Lainaa


vvaurio
1135 viestiä

#52 kirjoitettu 02.05.2014 01:11

Tuli maisteltua tässä myös Riitan Herkun Värillistä Cheddaria, mutta tämä oli kyllä maultaan (kuin myös koostumukselta) aika lailla sama kuin samaisen firman Kypsytetty Cheddar, joten en katso että se ansaitsee erillistä arvosanaa. Mikä on sinänsä ehkä ihan hyväkin, koska Kypsytetty Cheddar oli kuitenkin sen verran hyvää.

^ Vastaa Lainaa


Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

6776 viestiä

#53 kirjoitettu 02.05.2014 22:51 Muok:02.05.2014 22:52

Kuusamo Savujuusto. Tämä on juuri semmoista niinkuin pitääkin. 5/5. Kuusamo Paimenpoika Savujuusto on kehnoa. Pari kertaa on talouteni ruokavastaava, eli vaimo sitä ostanut tämän asemesta ja sanomista tuli..

^ Vastaa Lainaa


veezay
bassofriikki
7641 viestiä
Luottokäyttäjä

#54 kirjoitettu 07.05.2014 04:24 Muok:07.05.2014 05:41

tää raclette. tän juuston tuoksu on ihan lupaava, ja "kittireunat" on luonnollisesti aika maukasta matskua, mutta keskeltä sit taas aika perus. ois kivaa jos tää koko juusto maistuis kauttaaltaan joltain näiden kahden ääripään välimaastolta, koska nyt on melkein ku noita kittireunoja napostellessa söis jotain vahvaa herkuttelujuustoa ja sit kaikki muu massa ois vaan jotain pakollista mautonta kumia. ei toki huonon makuista juustoa, mutta harmillisen epätasainen makurakenne.

plus että tää on slaissattu siivuihin ja niiden välissä ei oo mitään ohutta paperia joka estäis näiden tarttumista toisiinsa. on vaikee ottaa tästä rasiasta yksittäistä siivua irti ilman että se koko prosessi menee lähinnä päin vittua. jos siivutatte juustonne valmiiksi niin pitäkää ne siivut sit varmistetusti erillään tai antakaa mun hoitaa se koko prosessi ihan ite, kiitti.

vähän ristiriitainen juusto. eääöööö.


¯¯¯¯¯¯¯¯

ostin pitkästä aikaa viinitarhurin juustoa kun muistelin että tää oli hyvää, ja nyt tajusin että hei, tässähän on oikeastaan aika samantyyppinen rakenne kuin joissain pitkään kypsytetyissä cheddareissa, mut tää on niinku optimaalisen kovaa ja just sopivan murenevaa, ja maku on muutenkin sellanen ihanan kypsän yrtikäs. vvaurio highlight, maista jos et jo oo.


¯¯¯¯¯¯¯¯

Simo Lehmäkaivo kirjoitti:
Tänään otin maisteluun Munkens Svartan.
Onpas muutes mainio juusto. Paras maistamani so far.

onkohan toi käytännössä samaa juustoa ku wästgöta kloster svart, vai onks tolla pienellä nimierolla jotain merkitystä?

VNS kirjoitti:
[arkijuustoa] saa isoissa paketeissa ja se on sellasta mitä lapsetki suostuu syömään.

noh lapset voi tunnetusti haistaa mm. vitun.

arkeen sopii arkijuusto.

ei sovi. se maistuu paskalta, eikä se oo mikään syy tyytyä siihen viitenä päivänä viikossa.

että haista ite.

niin haistanki. YOU CAN'T HANDLE MY SMELLY CHEESES.

^ Vastaa Lainaa


Fakap
Trancevastaava
4849 viestiä
Luottokäyttäjä

#55 kirjoitettu 07.05.2014 06:03

vvaurio kirjoitti:
Riitan Herkku Pippurigouda

Aijai. Aijaijaijaijai.

Nyt ollaan asian ytimessä. Paras tähän mennessä, 9/10

Varoitan, että yrttigouda oli taas pettymys. Toisaalta en oo goudatyyppiä, et...

^ Vastaa Lainaa


vvaurio
1135 viestiä

#56 kirjoitettu 07.05.2014 06:15

veezay kirjoitti:
ostin pitkästä aikaa viinitarhurin juustoa kun muistelin että tää oli hyvää, ja nyt tajusin että hei, tässähän on oikeastaan aika samantyyppinen rakenne kuin joissain pitkään kypsytetyissä cheddareissa, mut tää on niinku optimaalisen kovaa ja just sopivan murenevaa, ja maku on muutenkin sellanen ihanan kypsän yrtikäs. vvaurio highlight, maista jos et jo oo.


Pannaan korvan taakse.

^ Vastaa Lainaa


vvaurio
1135 viestiä

#57 kirjoitettu 15.05.2014 20:45

Riitan Herkku Chiligouda

10/10. Tässä ei ole mitään vikaa.

^ Vastaa Lainaa


Koulusurmaaja
1 viesti

#58 kirjoitettu 17.05.2014 05:51

pirkan manchego juusto italialaiseen metsähunajaan dipattuna toimii esim romanttisiin hetkiin tapas tyylisenä fingerfoodina todella kivasti.... eli sille heittämäl 10 bojoo!

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#59 kirjoitettu 31.05.2014 15:31

Täällä on vaan neljänlaista juustoa, sulatejuustoa (huonoa), kippari-juustoa (kyllästynyt siihen), jotain halpisjuustoa (maistuu halvalle, huonoa kaikin puolin) ja polaria. Viimeksi oli polaria ja se on ihan hyvää 7/10

^ Vastaa Lainaa


TotaQ
6 viestiä

#60 kirjoitettu 02.04.2015 22:47

Syön melkein pelkästään vuohen raakamaidosta tehtyjä juustoja. Yksi mitä tulee ostettua melkein joka sunnuntai tuolta naapurikylän torilta on sellainen sisältä pehmeä ja kermainen ja reikäinen, ja kypsyysasteen mukaan vahvempi tai miedompi, ja ulkopuolelta kuori enemmän tai vähemmän luonnollisen homeen peitossa, josta lähtee sisäpuolelle sellaisia "homesuonia".

Toisinaan minulla on keittiön hyllyllä kypsymässä lisää savustettu kova juusto. Viimeksi en malttanut odotta kauaa, mutta edellinen oli ollut puolivuotta lisää ja sen halkaisemiseen tarvitsin jo työkaluja: järeä puu nuija ja iso puukko.

^ Vastaa Lainaa


Modnar
106 viestiä

#61 kirjoitettu 15.04.2015 19:45

Tulipa kokeeksi ostettua Lidlistä "Epiim" -merkkistä virolaista Eedamia. Oikeastaan ihan sen takia piti ostaa koska juusto oli lopussa ja Lidlissä tuli käytyä. Hinta laatusuhde oli ihan kohdallaan. Oikeastaan aika samankaltainen Arkijuuston kanssa. 1,25 kilon köntti kestää hyvän tovin nälkäisiä naamareita. Sopi mainiosti kinkkuleivän päälle. Pelkästäänkin perus eedamimainen mieto maku. Toimii niin kuin olettaa sopii.

4/5

^ Vastaa Lainaa


ravihullu
15 viestiä

#62 kirjoitettu 19.04.2015 13:18

Ilman juustoa elämä olis kärsimystä..
Ostin hallista Hollantilaista Goudaa (Diem 26%), ja loistava rakenne, tuoksu ja maku. Hinta pilvissä, ja osa-aika opiskelija-duunarilla ei usein varaa moiseen ylellisyyteen, joten nyt naatitaan ja ens viikolla taas "perhejuustot" käyttöön

^ Vastaa Lainaa


Snacke
Erityinen tuki
4462 viestiä

#63 kirjoitettu 19.04.2015 23:47 Muok:19.04.2015 23:47

Kastelholm


Lapsuudesta tuttu leivänpäällinen, ihan hyvää. Kannattaa kokeilla puolimakean kuoharin kanssa. Jos ei tykkääkään juustosta, niin ainakin saa humalan.

Snacke muokkasi viestiä 23:47 19.04.2015

^ Vastaa Lainaa


accent
10930 viestiä

#64 kirjoitettu 22.04.2015 02:11

Polar. Syömäkelpoista.

^ Vastaa Lainaa


Jamsteri
1054 viestiä

#65 kirjoitettu 26.04.2015 22:50

Oltermannin "oikea cheddar". Hyvää, mutta ei ole todennäköisesti nähnytkään cheddaria. Miinuspuolena se, että höylätessä tahtoo lohkeilla palasiksi. 4/5

^ Vastaa Lainaa


veezay
bassofriikki
7641 viestiä
Luottokäyttäjä

#66 kirjoitettu 27.04.2015 20:03

Jamsteri kirjoitti:
Oltermannin "oikea cheddar" [...] ei ole todennäköisesti nähnytkään cheddaria.

ei niin.

^ Vastaa Lainaa


R-iQ
417 viestiä

#67 kirjoitettu 28.04.2015 19:25

Esarin välistä löysin jotain juustoa muistuttavaa. Ei ollu kovin hääppöstä. 3/5

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#68 kirjoitettu 03.05.2015 01:57

Maatilan Parhaat gouda


Maistuu aika paljon juustolta. Ihan hyvää, 4/5.

^ Vastaa Lainaa


Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

6776 viestiä

#69 kirjoitettu 03.05.2015 12:41

Rainbow yrttisalaattijuustoa. Kumimaisempaa ja vähäsuolaisempaa kuin oikea feta, mutta kyllähän tämäkin menettelee

^ Vastaa Lainaa


Snacke
Erityinen tuki
4462 viestiä

#70 kirjoitettu 04.05.2015 00:54

Kastelholm

Lapsuuden perusjuusto. Edelleen maistuu, kuiva omenasiideri sopii hienosti kaveriksi.

^ Vastaa Lainaa


veezay
bassofriikki
7641 viestiä
Luottokäyttäjä

#71 kirjoitettu 04.05.2015 01:52

navettajuusto, eli kärntner rahmlaib (kantsii syödä sen kittipinnan kanssa). mun lempijuusto. ihana paskan tuoksu. tää on tilsittiä. tykkään. paljon.

4/5.

^ Vastaa Lainaa


Funereal
2858 viestiä

#72 kirjoitettu 04.05.2015 10:28

veezay kirjoitti:
ihana paskan tuoksu.


Hmm, taisin juuri keksiä et miks tykkäät juustoista.

^ Vastaa Lainaa


Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

6776 viestiä

#73 kirjoitettu 03.08.2015 01:18

Pirkka Fetajuusto P.D.O.

Mitähän lienee tuo P.D.O. tarkoittaakaan, mutta tämä on aitoa kreikassa tehtyä fetaa. Maku ja koostumus 5/5 . Sopivan suolaista.

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#74 kirjoitettu 17.04.2016 23:35

Gruyère mallista juustoa oon viimeset vuodet pyrkiny syömään aina kuhan vaan hovihankkija on sitä maahan tuonu. Se korvaa kaikessa kaiken muun juuston kun sitä on käytössä - paitsi tietysti homejuustot. Aivan törkeen hyvää ihan höylättynä leivän päälle ja toimii hyvin myös sulatettuna. Melko suolasta ja arkijuustoksi vahvan makuista se on, eli täydellistä olutsiepon tarpeisiin. Negatiivisia puolia on hajoileva koostumus jos ohut pala käytössä ja tietysti tarve veistellä niitä reunoja pois - mutta piankos Valio tekee tästäkin muovisen version joka maistuu muoville ja on muovia.

Annan pojoja 8.5/10.

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#75 kirjoitettu 10.05.2016 15:58

Tilsiter surchoix oli tossa nautittavana viimeksi. Hajut oli kyllä kohillaan, mutta ei kuitenkaan ollu haisevin juusto mitä on tullu syötyä. Maku oli yllättävänki sivistyny, ei mitenkään erityisen suolanen, mut silti maukas. Koostumus oli helppo, eli toimi mainiosti ihan perushöylällä ilman mitään kikkailuja. Jos jotain negatiivistä pitää sanoa, niin maku ois voinu olla vielä vahvempiki.

8/10

^ Vastaa Lainaa

< Edellinen 1 2

Vastaa Aloita uusi keskustelu