Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Elektronisen musiikin tekeminen audacityllä

SweetHeart
SweetHeart
131 viestiä

#1 kirjoitettu 02.02.2016 16:56

Linuxiin siirtymisen jälkeen ei ole oikein ollut ohjelmistoa, jolla tehdä tätä puolta. Lmms kaatuilee selittämättömästä syystä. Tähän genreen kys softa ei ole ollut omassa käytössä paras, vaikka tällähän tuli aloitettuakin koko höskä. Eli onko ajatus täysin toimittava vai voiko saada edes siedettävää kamaa sillä?

^ Vastaa Lainaa

accent
accent
10714 viestiä

#2 kirjoitettu 02.02.2016 20:25

No ei kyllä Audacityllä pelkästään. Jos sulla on jotain syntetisaattoreita ja rumpukone yms. jotka voi midisynkata keskenään niin toki sit voit audacityllä äänittää mitä niillä syntyy. Audacityllä ei esim. voi sekvensoida mitään eli tasaiseen tahtiin menevä musiikki voi olla hankalaa tehdä. Mieluummin tutkisin miksi LMMS ei toimi koska kyllä olen kuullut joidenkin onnistuneen tekemään sillä jotain, tai sitten etsimään jonkin toisen vastaavan softan.

^ Vastaa Lainaa

SweetHeart
SweetHeart
131 viestiä

#3 kirjoitettu 03.02.2016 12:03

No joo, niinhän tuo. En mitään järkevää en ole saanut tuolla kasaan. Nyt sain tuon lmms:sän toimimaan, mutta tällä kertaa näköjään läppärin äänikortti heittää jotain herjaa, kun aika pian sitten äänet pettää. Pitää tietysti toisena vaihtoehtona tutustua toisen tyyppisiin softiin jatkossa.

^ Vastaa Lainaa

pekudius
pekudius
49 viestiä

#4 kirjoitettu 14.02.2016 09:48

Ainakin itse olen kyseistä ohjelmaa käyttänyt teknon vääntöön. Äänitän syntikka- ja rumpukoneraidat sillä, lisään sampleja sekaan ja miksaan. Efektejä löytyy hyvin. Suomenkielisyys on yks hyvä puoli.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu