Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Stray Dogs - Arto H

aRt074
aRt074
Arto Hietala
423 viestiä

#1 kirjoitettu 09.10.2016 22:43

Pikkujulkaisu Bandcamppiin. Kyseessä tulevan albumin eka raita ja pari bonusbiisiä jota ei muualta tule löytymään. Ladatkaa, hinnaksi nolla euroa jos ylimääräiset hilut ei polttele tilillä. FLACcina soi komiasti.

https://artohietala.ba...

Levy "Ground State" jää todennäköisesti viimeisekseni ikinä sillä terveystilanteeni ei enää tee soittamisesta mielekästä mikä tarkoittaa ettei biisejäkään oikein synny, joten keskityn jatkossa nauttimaan muiden tekeleistä. Teen jatkossakin kyllä tosi mielelläni kaikennäköistä talkooyhteistyötä, vierailuja ja autan mielelläni projekteissa joihin koen pystyväni vielä jotain tarjoamaan...niin kauan kuin tuo pää edes vielä pelaa

Stray Dogs on kerännyt aika mukavasti palautetta. Voisi sanoa että parasta palautetta ikinä, mutta myös negatiivisinta mitä ikinä on tullut. Pastetankin tähän vastauksen yhteen henk.koht. palautteeseen:
The lyric is intended as an attack to all extremists ("the God's chosen ones") who use religion as an excuse for their atrocities. Be it terrorism, oppression, sexism or whatever.
Some folks have seen it as an attack on certain specific religion, but I think that speaks volumes about their own prejudice, not mine.

Ymmärrän että biisi ja video ovat provosoivia, mutta elämä on. Niin, se videohan on sitten tubessa:

https://www.youtube.co...

Love and Respect

^ Vastaa Lainaa

Ääneenajattelija
Ääneenajattelija
74 viestiä

#2 kirjoitettu 09.10.2016 23:47

Arto!! Ihan ensiksi, mukava kuulla sinusta . Vaikkei itseltäni ole biisejä tänne asti tullut, niin käyn Mikserissä päivittäin...ja olen ajatellut että minne katosit . Ja tuo mitä kerroit niin jotenkin mielessäni pyöri ajatus siitä josko olisi jtn kertomasi kaltaista meneillään.... Kävin kattoo videon ja se oli kyllä vaikuttava , kaikessa raakuudessaan. Mitä lyriikkapuoleen tulee, niin vaikka en todella mikään "käsi" englannissa olekaan, niin syvällisempään sisällön pohdintaan en voi lähteä, Ilman että olisin perehtynyt sanoihin kunnolla. Sen verran kai voin kuitenkin todeta, että tämä tapetilla ollut asia, jota kappaleesi ilmeiseStikin käsitteli , niiin..äh...se on kyllä niin saakelin vaikeata ....se on heti kun siihen sekoittuu tällaisia "ihmisarvo"-"oikeuselää" -juttuja....niiin....jopa menee hankalaksi...ja jotenkin...tulee ehkä sellainen olo, että niihin asioihin ei olisi kenelläkään "tavanpulliaisella" oikeuksia mennä hämmentämään tai sanomaan mielipidettään...ilman että jonkinsortin leima läsähti otsaan...joo...lähtipä taas vyörymään..ja toivottavasti ei nyt ihan aiheen vierestä ....
Mutta mukava kun sinuakin täällä "näkee"

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu