Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja asetukset vialla?

tanyaw
tanyaw
4 viestiä

#1 kirjoitettu 05.08.2017 14:35

Mulla on nyt sellanen ongelma, että jostain syystä mun mikrofoni vaan ei ota ääntä. Mulla on siis sE Electronicin studiomikrofoni.
Käytin sen eilen ammattilaisella, ja se laitto sen kuntoon niin että se toimi ja otti ääntä, nyt kun kotona kokeilin samaa nii ei, äänitysohjelmaan kyllä tulee sellasta aaltoa kun puhuu, mutta ku painan play ja yritän kuunnella sen niin se kuulostaa siltä ku puhuisin jossaki toisessa huoneessa, eli siis se kuuluu tosi hiljasena ja epäselvänä. Mikin voimakkuus on säädetty melkeen täysille eli ei pitäs olla siitä. Mikä ihme siin on vialla ja mitä mun pitäs nyt tehdä?
voiko esimerkiks se vaikuttaa että mulla on äänikortissa kii kuulokkeet joissa niissäki on mikrofoni? vai onko mulla jotku asetukset vaan väärin?

^ Vastaa Lainaa

aRt074
aRt074
Arto Hietala
422 viestiä

#2 kirjoitettu 06.08.2017 00:15

Paha veikkailla kun ei tiedä mikä äänikortti, äänitysohjelma tms. mutta tapanpa silti aikaa joutessa

tuli ekaksi mieleen että jos äänittämäsi signaali nyt meneekin sitä portista jossa ne kuulokkeet mikkeineen ovat kiinni ja ne ovatkin tässä se äänittävä taho??? Vastaava sattunut joskus itellekin. Tarkista äänitysohjelmasta miltä äänikortin kanavalta äänittämäsi raidan signaali tulee (eli siis INPUT). Pitäisi siis olla se jossa mikki on kiinni eikä se missä kuulokkeet. .

Mikin volyymin tietty olet säätänyt äänikoritlta ohjauspaneeli>ääni>tallennus>varmista että mikrofoni 'on käytössä'>klikkaa mikkiä oikella>omiinaisuudet>tasot> aseta volyymi (windows 7:ssa menee siis polku noin)

Tai sitten...vaatiiko mikki Phantom Poweria. Omat konkat sitä aina halunneet?? Selvinnee käyttöoppaasta.

^ Vastaa Lainaa

tanyaw
tanyaw
4 viestiä

#3 kirjoitettu 06.08.2017 23:23

ainin tosiaan, äänikorttina mulla on Steinberg UR22 MK II ja äänitysohjelmana oon käyttäny sekä audacityä että cubasea, kummassaki siis sama ongelma että sitä aaltoa tulee mut mitää ei sit kuktenkaan kuulu :/

^ Vastaa Lainaa

Alessio
Alessio
Leading Motive
87 viestiä

#4 kirjoitettu 08.08.2017 18:11

Tarvitseeko mikki phantom-virtaa, ehkä se ei ole päällä? Vai voiko olla, että äänitys on kunnossa mutta toistossa on ongelmia?

^ Vastaa Lainaa

Vessajono
Vessajono
7862 viestiä

#5 kirjoitettu 08.08.2017 22:02

Onhan se mikki kädessä tai ständissä oikein päin? Ts. et yritä äänittää kapselin perspuolelta. Oireet nimittäin kuulostaa just siltä.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu