Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

4/5
4/5
4/5
4/5
5/5
4/5
5/5

juuri sopivaa musiikkia kun rupeaa nukkumaan. lampaatkin tulee laskettua paljon paremmin windowpanen tahdissa ja in my time of neediin mennessä varmasti nukahtanut. levyn kappaleet ovat hyviä vaikka ei nukkuisikaan

5/5

Kappaleet ovat yksinkertaisempiä ja lyhyempiä, mutta laadullisesti yhtä tiukkaa settiä kuin ennenkin.

5/5

siis tähän ei voi muuta sanoa kun tää on ihan selkeesti parasta Opethia ikinä

5/5
5/5

Ensimmäistä kertaa levyä kuunnellessa odottelin ihmeissäni, että milloin polkaistaan säröpedaalit päälle ja aletaan murisemaan. No, niinhän ei sitten käynyt. Eikä kyllä haittaa yhtään. Äärimmäisen tunnelmallinen ja ehyt kokonaisuus. Levyltä puuttuu oikeastaan kokonaan metallisemman tulkinnan mukanaan tuoma aggressio, joten melankoliset sävyt ovat kuultavissa muita levyjä selkeämmin.

Oma suosikkini lienee levyn lopetusraita Weakness, joka kaikessa minimalistisuudessaan kasvaa todella ahdistaviin mittasuhteisiin ennen levyn äkillistä katkeamista.

5/5

Tämä oli ensimmäinen kontaktini Opethiin. Se ei olisi voinut olla parempi, sillä tämä leyv on yksi kaikkien aikojen suosikeista, joita olen olen hyllyyni hankkinut. Vaikka Opethin raskaampi puolikin on hienoa kuultavaa, niin erityisesti pidän sen pehmeämmästä, meloodisemmasta puolesta, jota tällä levylle tulee alusta loppuun saakka. Kuten joku oli jo sanonut, niin hän odotti vain, että milloin tulee säröä kehiin, mutta itse en ollut kuullut koko bändistä mitään ennen tätä, joten ennakko-oletuksia ei ollut. Se kannatti, sillä kaikki muu Opethilta on ollut ihan OK verrattuna tähän levyyn. Tunnelma ja soundi on jotain uskomatonta kyseisellä Damnationilla. Syksyyn ja kynttilänvaloon en ole vieläkään löytänyt parempaa lääkettä. Mahtava teos alusta loppuun!

5/5
4/5
5/5
5/5

Opethin ehdottomasti parhaimpia teoksia. Kaunista alusta loppuun ja etenkin alun kappaleet Closure, Windowpane ja In My Time Of Need ovat todella hienoja taideteoksia. Kappaleet eivät ole kovin pitkiä, mikä ei ole tyypillistä Opethille, mutta ne iskevät silti samalla tavalla kuin muut pidemmät edellisten ja uudempien levyjen kappalemitoiltaan suuremmat eeppokset. Täydellinen albumi alusta loppuun asti ja pesee kyllä omissa kirjoissani vastakohta Deliverancen.

5/5

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Opeth - Damnation.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: