Back to TranceMission

Waterproof | 05.01.2005 | Melodic Trance
6:17
8.00   660 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fröideiro 05.11.2005
Alun piano on liian yksinäinen ja tuo mieleen the original star trekin alun... trancearpit on mun mielestä täyttä taivasta ja melosdiat on hienot... rakenteesta en hirviästi pitäny.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 08.01.2005
Alun efektin ja pianon välillä havaitsee selvästi pientä epäsointua, mutta eipä tuolla niin hirveästi väliä ole, ehkä jokin muu efekti kuitenkin olisi sopinut tuohon paremmin. Ihmeellisesti biisi yhtäkkiä töksähtää tuossa kohdassa 1:16 ja muuttu erilaiseksi, en tiedä mitä tällä on haettu, mutta ei hirveän järkevä ratkaisu mielestäni. Rummut pelaavat kokonaisuudessaan oikein hyvin, mukavan kuuloista groovia juuri kiksun tapaan. Soundeja olisi ehkä voinut vielä parannella jonkin verran. Melodiat ihan hyvät, melodialinja on suht sopiva ja menevä, tälläkin osastolla niitä soundeja olisi kuitenkin voinut vielä parannella. Rakenteessa olisi jonkin verran korjattavaa, esim. juuri tuo 1:16 kohta, ehkäpä jotain pienempiä kohtia myös olisi voinut terästää efektillä. Kaiken kaikkiaan ihan menevä biisi, mutta vielä tuo soundien pieni kehnous jää harmittamaan ja rakenteen osittainen hätäily.
0   +1 +2
 
8
Protush 05.01.2005
alussa soiva piano kuullostaa turhan yksinäiseltä eikä oikein sovellu tuollaisenaan.. muuten melodiat alkavat mukavasti ja leadit toimivat.. efektit ovat mukavan massiivisia vaikkakin fruitymäisyys paistaakin.. rummuissa olisi vielä miksauksen varaa.. kicki on hyvä breikki kohdissa mutta pääosioihin se ei oikein sovi.. bassline on se perus mutta menee kyllä tässä biisissä.. mukavaa kikkailua tulee riittävän paljon ja rakenne on suht hyvä.. masterointi kaipaisi vielä säätöä.. matalia saundeja enemmän ja pientä taajuuksien korjailua niin kyllä se siitä;) ihan mukavan kuuloinen kappale muuten..
0   +1 +2
 
Monique Deés 05.01.2005
Aika tutunkuulonen tää. Mut se nyt on yleistä, ainaki trance biiseis. Oikein mukavaa kuunneltavaa, kyl täst kehtais semmosen 9- antaa :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta