Chase

Frostbite | 13.01.2005 | Melodic Trance
7:50

Mukavalla melodialla varustettu menevä biisi. Kuuntelemisen arvoinen. Kommentteja olisi myös kiva kuulla ;)

8.86   1786 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mike H 14.11.2005
Jahas, energisesti lähdetään. Bassolinja ei sitten kolahdakkaan meikäläiseen niin kovasti. Rumpuihin olisi voinut laittaa lisää tavaraa kyllä, tulisi hiukan parempi groove tähän. Clappiakin olisi saanut laittaa hiukan lujemmalle kun tuppaa hieman jäämään tuonne taustalle. Rumpuihin siis olisi toivonut parantamisen varaa. Basariinkin olisi voinut laittaa hiukan tehoa enemmän.

Mukavalta kuulostaa stringit, leijuvia. Muutenkin kyllä nuo synasoundit ovat ihan hyvän kuuloisia, ei kuulosta edes kovin muovisilta. Melodiat tässä ovat vähän niin ja näin kun ei oikein mitään tuppaa jäämään mieleen tästä. Jokin koukku olisi saanut olla. Nyt tämä kuulostaa itselle siltä massatuotannolta mistä ei saa oikein mitään irti. Mutta synat on erittäin hyviä tässä kyllä.

Jeh, ihan kelpo setti minkä kuuntelee kerran kaks. Nyt tämä jää sinne keskikastiin.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 01.02.2005
Bassolinja kuulosta todella hyvältä, lukuunottamatta offbeat soundia joka on ehkä aavistuksen verran liian kumea. Varsin toimiva alku joka lupaa paljon=) bassolinja peittyy kuitenkin sopivaan tasapainoon leadien alle ja alkaa maistumaan.

Korkeimpien taajuuksia voisi hieman muunnella niin ettei leadit kuulostaisi niin itikkamaisilta. Leadit ovat muuten todella onnistuneita, mutta kimeys on hieman ärsyttävää. Padi-soundit ovat todella lämpimiä ja kauniita. Biisi junnaa niin hyvässä, kuin pahassakin. En uskoisi että pari lisäkikkaa leadeihin olisi pahasta.

Eniten keskittyisin muuntamaan hieman leadien soundia ja monipuolistamaan hieman biisiä, mutta ei minulla tämän leijalun varassa kuitenkaan aika käynyt pitkäksi. Juuri yltää kiitettävän puolelle! 8½

Hienoa Joensuulais-trancea!=D
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 18.01.2005
Ihan mukavasti lähtee rullaamaan. Soundit kuulostaa puhtailta meikäläisen korvaan ja miksaus onnistuneelta muutenkin. Heti alkupuolella mukavasti feidaa padi sisään ja luo odottavaa tunnelmaa. Melodia-anti biisissä on aika toimivaa sorttia. Kuuntelee mielellään. Taustatkin ovat hyvin säädetty tukemaan menoa. Ihan hienosti leijaillaan tuonne reippaaseen puoleen väliin saakka. Nostatus pelittää ihan nätisti, mutta tuo yksi liidi käy hermoille siinä pitemmän päälle (tulee 3:06). Loppupuolikin on hoidettu aika tyylikkäästi ja muutenkin biisi on kokonaisuudessaan hyvä. Soundit parantuneet mielestäni edellisistä biiseistä. Lähes kiitettävää tasoa. Tuo yksi rasittava liidi pudottaa meikäläisen pisteitä kyllä nyt sillä yhdellä numerolla, eikä näin ollen aivan kiitettävään yllä. Hyvää settiä joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 15.01.2005
Nätillä linjalla tässä eteenpäin mennään, basso on mielestäni sopivan jämäkkä muttei liian korostunut ja kuten sanottu sounditkin pelittää mallikkaasti. Mukavaa, rauhallista fiilistelyä.
0   +1 +2
 
9
Buhis 14.01.2005
Mun kaiuttimilla bassopäät ei ainakaan korostunu yhtään liikaa. Mukavasti murisevat tuolla taustalla. Basari potkii ihan mukavasti ja perkussionpuolikin on mukavasti efektoitu. Alussa mukaan tuleva pehmeä pädi on todella hyvän kuuloinen ja mukaan tuleva leadi toimii myös hienosti. Jo alun melodia on ihan mukavan tarttuva. Breikki toimii ihan mallikkaasti, olisin tosin itse jättänyt tuon "metallisemman" leadin tuosta breikistä pois. Päämelodia toimii myös erittäin hyvin, mutta ehkäpä kliimaxissa olisi vielä voinut olla jotain koukkua lisää.

Rakenne pelaa ihan mallikkaasti, eikä biisi käy tylsäksi missään vaiheessa. Soundit ovat kauttaaltaan hyvää tasoa. Kokonaisuudessaan ehdottomasti sun paras tuotos tähän mennessä. GJ! 9+
0   +1 +2
 
Drakmin 14.01.2005
Menevää tavaraa. Alkaa mukavasti ja padi nousee taustalle kauniisti. Bassoa on mielestäni hieman liikaa ja bassolinja on liian perinteinen. Myöskin bassolinjan soundi uppoaa liikaa miksauksen uumeniin eikä sitä tahdo välillä kuulla. Hyvin varmaa jälkeä kokonaisuutena ja soundit pelaavat bassolinjaa lukuunottamatta. Toimivan kokonaisuuden tunnistaa siitä että päälle seitsemänminuuttisen biisin kuuntelu ei tuota tuskaa.

Jos jotain tästä muuttaisin, olisi se bassolinja. Lisäksi saattaisin lisätä jonkin selkeän hengähdystauon biisiin mutta se on vaikeaa rikkomatta kappaleen kulkua.

Huomasin muuten että sinulla on nuo Esin pienet studiomonitorit jotka ovat voineet aiheuttaa liian tuhdin bassopään tähän biisiin. Kannattaa kuunnella valmiita biisejään monenlaisilla kaiuttimilla ja kuulokkeilla...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta