The Queen of The Ice

eXtra | 03.04.2005 | Hard Rock
4:36

Kunnon Hard Rock revittelyä!

8.39   2583 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Hammond 10.10.2005
Hieno intro!!! Tuli vähän Gazebo mieleen mutta hyvin kaukaisesti. Mun mielestä laulusoundi on eikoinen kans mut säkkärit kuulostaa ihan Andy McCoyn laululta!!?? Muuten biisi peruskauraa...
0   +1 +2
 
8
viivuzka 08.09.2005
tää oli todella hyvä kappale! vaikka laulaja kuulostaakin välillä naiselta...
0   +1 +2
 
7
solesurvivor 07.08.2005
Biisi oli aika hidastempoinen, siitä puuttui aika paljon tunnelmaa. Alun piano oli nätti ja herätteli sopivasti, sitten heräsin liikaa:) Mua eniten häiritsi kyllä laulajan ääni, siinä olisi paljon tekemistä. Ensinnäkin se oli liian hyökkäävästi pinnassa, sitten äänenkäytössä muutenkin treenin paikka. Tuossa hitaassa biisissä kyllä toimii paljon paremmin, eli yrittämistä saattaa olla tässä biisissä nyt liikaa.
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 06.05.2005
Tämä biisi on aikalailla laulun ehdoilla menevä, mikä hiukan häiritsee. Soittimet ovat aika phasti varjossa. Harmi sinänsä sillä ainakin kitarassa tuntuisi olevan melko asialliset säröt ja soitossakaan ei oo vikaa. Laulajalla on aika erikoinen ääni, mutta se sopii hyvin tälläisiin tunnelmalla pelaileviin biiseihin. Hyvää varmaa työtä hän kyllä tekee, ei ujostella turhaan ja annetaan mennä. Vähän englannin lausuminen pistää korvaan. Biisin tunnelmasta on sanottava, että se on minusta ehkä vähän liian vaihteleva ja välillä ristiriitanenkin sanoituksiin nähden. Välillä hyvinkin surullinen tunnelma pomppaa mahtipontoisen iloiseksi. Kokonaisuutena kuitenkin kohtalaisen hyvää musiikkia. Uudelleen miksaamisen tarpeessa. Vähän laulua pienemmälle volyymille, niin tätä kuuntelee todella mielellään!
0   +1 +2
 
9
SuomiRose 04.05.2005
If the Ice Queen would listen to this song, she would liquefy...God job, go on with this!!!
0   +1 +2
 
spellman 25.04.2005
Kyllä tässä tommonen ehta kasarimeininki on päällä. Tavallaan aika persoonallinen biisi ja laulusoundi. Laulumelodia on hyvä ja synat sopii hyvin. Rummuissa vois tietenkin ollan potkua huomattavasti lisää/hieman toisenlainen komppi vois saada tämän kulkemaan vielä paremmin, ja kunnon bassokuvio vois olla esillä paremmin. Synat ja kitarat synkkaa mukavasti. Jännä kasaritunnelma saatu aikaiseksi ja hyvä biisi muuten.
0   +1 +2
 
8
Coco 19.04.2005
Alun "giana sisters"-takaumasta selvittyäni tuli ihan Andy (McCoy) mieleen, joissain kohdissa lähes identtinen lauluäänikin. Miellyttävä biisi kaikenkaikkiaan ! 80-luku vibat ...toimii.
0   +1 +2
 
9
krifa 17.04.2005
ooh.. tää on ihana. :D ihan vahingossa törmäsin tähänki biisiin.. ja oli lähellä etten kuunnellu.. oisin tehny pahan virheen ;/ mut mut.. toi alku on ihana. ja sun lauluääni on erikoine [niinku monet onki jo sanonu], mut silti se on.. hyvä. kivan kuulone, ei sekotu massaan.. :) oon kuunnellu tätä tänää jo vaikka kuin monta kertaa, nyt vasta pääsin kommentoimaan.. hmm..tän laulun tosta lopusta en oikeen tykänny.. siitä mis ei oo mitään kunnollisia sanoja. mut kokonaisuudessaan tää on hyvä biisi. numbbero ysi sulle.. tees lisää tämmösii.. tai no kumminki vähä erilaisii. :)
0   +1 +2
 
8
Heluna 13.04.2005
En yleensä kuuntele tälläistä musiikkia, mutta tämä "kosketti" sydäntä. Hieno biisi ja jänskä lauluääni.
0   +1 +2
 
9
miya 03.04.2005
tuli vähän mieleen kasaritukat ja jumppapuvut, mutta ei anneta sen häiritä.. ;)
tällaiseen ääneen ei kyllä joka päivä törmäile. erikoinen on ja tykkään kovasti.
tätä kuunnellaan. monesti.
hyvähyvä. ^^
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta