veitsi

Konemessias | 26.06.2005 | Noise
2:18
8.75   1413 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Heavenlytrolls 11.10.2006
sota on syttynyt!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 15.08.2005
Vähän turhan voimakkaasti klippaavia soundeja tossa alussa vaikka se genreen kuuluukin. Erityisesti toi eka vokaalisample käy korvaan vähän liian kovaan. Eteenpäin mentäessä aika miellyttävä rytmi, tuo ajoittainen oikealle puolelle rykäisy ja kuiskaussample toimivat varsin hauskasti. Oivaltavaa stereokuvan käyttöä. Pituus myöskin sopiva, neljä minuuttia näin voimakkaasti pannattua menoa ois jo jokseenkin ikävä korville.

Parempaa päätä siitä noisesta jota olen mikserissä kuullut.
0   +1 +2
 
Shah 13.07.2005
Voi tyrärytky ja parasiitti(öid)en massahyökkäyksen. Tämähän lähtee kuin luotijuna suoraan kohti mustaa aukkoa! Kylmänhikeä herättävä tunnelma. Ns. tyylikkyydestä biisin ollessa yksinkertainen, lyhyt JA erittäin voimakaslatauksinen fiilikseltään, ponnahtaa isot pinnat. Mitä luureilla kuunteluuni tulee, oli väleissä "pelkkä" left-kanavan käyttö hieman ikävä kuuntelukokemuksena... Toisaalta taas ei, koska se lisäsi myös sitä intensiivisyyttä mikä on Veitsen, tämän biisin, hienoista puolista ehkä upein.
0   +1 +2
 
8
jobbana 29.06.2005
Ensimmäisellä kuuntelukerralla alun hieman ohut äänimaailma yhdistettynä biisin pituuteen arvelutti hieman. Onneksi ei kestänyt kauaa ennen kuin onnistuneen voimakas ja rujo pääluuppi käynnistyi. Yksinkertainen ja tehokas kappale. Toisella kuuntelulla alun introduktiivinen luonnekin aukeni paremmin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta