Tripstacy

E.M.B | 11.07.2005 | Psytrance
8:28

146 BPM
Full-On

9.44   2121 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jukka1 19.09.2005
Huhhuh, alko kyl niin mehevästi biisi et harvemmin tälläseen törmää mikseris, tuotannollisesti yhä äärimmäisen hyvätasost saundii saat valmiiks, ja noi pikkukikkailut jossai perkussios kuulosti hiton sopivilt ja tuli oikeisiin paikkoihin. Melodiat on kyl vaihtelevii eikä käy tylsäks vaik välil ehkä tuli mieleen 1200 mics/gms eikä nii positiivises mieles ;), mut on sul tosiaan saundit hiton hyvin hanskassa, ja iha miellyttävän juustonen toi hiljanen kohta ja sen jälkeinen hehkutus :). Oon tätä ennen vaan ton Fear And Loathingin sult imuttanu ja on täs mun mielestäni aika paljo vaihtelevampi meininki, pitääpä alkaa hakee jatkossaki sun biisejä ku kerta alkaa näin miellyttävält kuulostaa :) Rispekt!
0   +1 +2
 
9
HelChhayal 26.07.2005
kyllä, hyvä biisi on. :)
ei liikaa toistoo, sopivasti vaihtelevuutta, muttei kuitenkaan mitenkään hajanainen, pysyy kiinnostavana loppuun asti. tätä mä voisin sanoo melkein sun jokaisesta biisistäs. ;) Se hidas kohta teki kivan rauhottavan tunnelman biisiin vaikka muuten aika menevä onkin..
mutta mitä ihmettä tossa alussa(n.1min kohalla) sanotaan?! Mä voisin tulkita ton vaikka miten monella tavalla. ;D mä poistaisin sen kokonaan siältä välistä, ei jotenkaan sovi sinne.. =/ ehkä jotain muuta tilalle? en tiä..
0   +1 +2
 
10
Sitkee 20.07.2005
joo tää oli aika rairaan hyvä.. hyvi toimi kokonaa ja tuli hyvii ylläreit 5min--> vitun hyvää settii! ne melodiat ku lähti puskee nii muuttu asenne rankasti.. mut jeps lisää vaa näit tällasii
0   +1 +2
 
10
Humaloidi 19.07.2005
Täytyy sanoa, että toimii erittäin hyvin tähän aikaan illasta... yöstä.
Soundit on biisissä aivan mahtavat, etenkin basso vie mukanaan. Rummutkin toimivat ja etenkin kicki on mahtava.
Ja sitten ne melodiat...ei perkeles, ku menee ihan sanattomaksi:)
En nyt tähän aikaan yöstä keksi muuta sanottavaa tästä, kun ei ihan ole koko aivokapasiteetti käytössä enään, mutta sen sanon vielä, että toimii!
0   +1 +2
 
10
Metratronic 18.07.2005
TÄÄ ON PARAS
0   +1 +2
 
technetium 14.07.2005
ASiallinen biisi!!
Hyvä ja stedi biitti...
Ehkä vähä enemmän häröilyy imo...mut sekin on vaan maku asia!!
Tosi hyvin tehty biisi!!
0   +1 +2
 
9
substance 12.07.2005
Ymmärrän hyvin noi 1200mics vertaukset ylempää. Yhdyn niihin täysin, tosin henkilökohtasesti tämä on liian kovaa mäiskettä mun makuun mutta jälleen kerran 10 tuotannosta, helvetin kovaa tasoa sä pidät yllä
näissä kaikissa ja vaikuttaa että kehitystä on kokoajan. Mä tosin pitäisin sua jo nyt valmiina maailmalle, niin paljon tusinapsykee julkastaan että en näe mitään syytä miksei monikin olis tästä kiinnostunu.

Alun melodia ei uponnu muhun oikeestaan laisinkaan, se oli jotenkin niin perustransea, mutta suvanto 5min jälkeen pelasti biisistä paljon, olkoonkin muuten rankkaa. Kaikki on muuten täyttä kymppiä mutta vedän henk. koht. mielipide ässän ja tiputan ysiin koska mä en jaksais tälläistä kovin pitkään kuunnella :(
0   +1 +2
 
9
ADU 12.07.2005
lopun revitykset oli kyl iha parhaat!! ... sit noi basslinen vaihtelut tuo vitusti uut potkuu ain! .. ei oo kauhee hyvä joso koko aja samat nuotit käytös... lopun pädit kuullosti iha eguadorsoundorchilt!
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 12.07.2005
Se perinteinen E.M.B.-tyylin bassolinja on havaittavissa ja melodiatkin pelaavat jälleen, perustyylillä, jeh. Tämäntyyppistä on jokaisessa biisissäsi(ainakin kahdessa edellisessä ja tässä), alkaa jo pikku hiljaa kyllästyttämään nuo samat samplet, mutta menkööt vielä tämän kerran ohitse kaiken, kelpaa vielä toistaiseksi, mutta en kehtaa kylläkään kuunnella noita edellisiä biisejäsi, pitkään aikaan, mutta samalla melodisella meiningillä jatketaan jokatapauksessa, se on se iso plussa aina, jokaisessa biisissä, tai... siis kahdessa edellisessä ja tässä ainoastaan, en ole kerennyt kuuntelemaan muita kovin tarkkaan.

Melkoisen kiintoisa aloitus, kuin miljoona hyttystä olisi pörräämässä korvani juurella, no, melkeinpä samanlaisen tunteen se herätti minussa. Pituudesta viis, sekin sujahti ohi hetkessä, biisin sisältö piti hereillä myös oikein mainiosti, ei tarvinnut hakea kertaakaan kahvia, vaikka hiukan samantapaista onkin, kuin nuo kaksi edellistä Psykebiisiäsi, tykkään kokonaisuudesta joka tapauksessa. N. 5 minuutin kohdalla alkavat padit, ne eivät päässeet viihdyttämään juuri olllenkaan, kun biisi alkaakin taas jo pyöriä kovaa, mutta eipä se mitenkään haittaakaan tuo.

Kokonaisuus on vallan mainio! Vaikka kaikki samplet eivät ihan miellyttäneetkään, joka tapauksessa, jatka vain samalla tavalla, ehkä hiukan paremmallakin tavalla ja samplevarastoon voisit lisätä vielä hiukan lisää tavaraa, vai tarvitseeko mokomaa edes?
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta