Feathers of Hope

3:55

KÖkäle

9.22   2493 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
K. Vainio 11.10.2005
Biisi tosissaan alkaa hienosti ja on muutenkin rakennettu tosi hyvin. soundimaailma on erittäin miellyttävä ja tunnelma sellainen että voisin ihan hyvin kuvitella baarissa porukan jorailevan biisin mukana.
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 02.10.2005
Hieno aloitus pianolla..! biisi ottaa heti kunnon niskalenkin ja lähtee pauhaamaan eteenpäin.. mä pidän tästä jollain tavalla.. hienot melodiat ei mittää huono sanottavaa tästä biisistä 9p.
0   +1 +2
 
8
Tämä on ihan hyvää, musta se on vähän yksitoikkoinen, joka johtuu rummuista.PIanot ovat koko ajan hyviät.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 05.09.2005
Mukavasti lähtee liikkeelle pianolla liikkeelle. Nouseva basson mouruaminen kuullostaa hyvältä ja rumpupuolikin pelittää mukavasti. Melodia on hyvä tosin kuullosta ehkä hieman kliseiseltä - no hyvä se on ja jää soimaan päähän ihan mukavasti. :)
Miksaus ja masterointi kuullostaa myös muikean mukavalta. Pituutta löytyy sisältöön nähden tarpeeksi. Muuta ei nyt tähän hätään tule mieleen... energinen biisi!
0   +1 +2
 
9
siiki 04.09.2005
Biisi alkaa todella upealla ja erittäin synkkä mielisellä pianosoundilla ja sitten muita electronisia soundeja alusta myöskin löytyy.
Rumpu komppi tuntuu toimivan erittäin hyvin ja potentiaalia löytyy. Hitti biisiksi tästä ei kuitenkaan aivan ole sillä melodia ei ole aivan niin mieleen tarttuva ja muutenkin liian perustrancea. Kuitenkin erittäin loistava biisi näin perustranceksikin!
Melkein sanoisin että ihan parhaimpia biisejäsi.Hyvä ja synkkä meininki kappaleessa kyllä on.
Soundimaailma on hieno ja se melodia nyt on hieman liian perustrancemainen mutta silti mukavan haikea. Loistava kappale siis kaikin puolin ja mukavat filtteröinnit biisissä myös. Hyvä kipale! Yhdeksikön annan!
0   +1 +2
 
9
Seburban 03.09.2005
Kyl tä parempi on ku se viime mixaus...
Viak en dikkakkaa paljo tost piano saundist, nii padit ja melodia korjaa talteen 9 arosanan... :=)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta