syvyyden silli

shroomi | 12.09.2005 | Dub
6:01

Tämä on kiva dubtekno biisi silleistä jotka asuu syvyyksissä ja siitä kuinka mukavan leppoisaa on olla silli syvissä vesissä.

9.00   854 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
C8H11NO2 22.01.2006
Se on rento meno aina kipaleen nimeä myöten :) jää mieleen
0   +1 +2
 
9
SpeaK 28.12.2005
Jep, jätin tähän kohtuupitkän kommentin, ja nyt vituttaa koska juuri silloin mikseri jumitti täysin. Nyt kommenttia ei näy missään, joten tässä tiivistelmä:

Pirun hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Erittäin lupaavasti alkaa. Tunnelmasta ja bassosoundista tulee voimakkaasti mieleen Ruotsin lahja ambientmaailmalle, Biosphere. Mukavaa rytmiikkaa, hyvin valittuja soundeja ja pehmeä yösoundimaailma, ah, ihanaa. Minä todella pidän tästä. Toivottavasti meininki ei erkaannu tästä liian kauas biisin edetessä koska tämä Toimii.

Hyvä fiilis jatkuu onneksi läpi biisin. Muutamat soundit (esim kolmen minuutin jälkeen tuleva ride) olivat turhan steriilejä ja olisivat varmasti pitäneet enemmästäkin efektoinnista, mutta pääasiallisesti äänimaisema on oikein miellyttävää ja korviahivelevää. 3:35 tienoilla oleva kaikuinen vinkusoundi luo erittäin hienosti tunnelmaa, upeaa! Miksaus on erittäin tasapainoinen ja toimiva. Kunnon masteroinnit vielä tähän päälle, niin ahh!

Tällaista soundia ei kyllä liikaa kuule. Kiitos tästä kokemuksesta.
0   +1 +2
 
9
TheReal 13.09.2005
Hyvin lähtee liikkeelle rauhallisesti. Basso tulee mukaan ja on sopivan synkkä. Rummut on hyviä ja sopii hyvin. Rytmi toisinaan on jotenkin ihan vähän outo alussa mutta siihen tottuu aikanaan. Efektejäkin tulee muutamia piisissä ja toimii hyvin. 1:40 kohdassa rummut saa lisää massiivisuutta ja se tekee rytmistä paljon paremman. Padi on ollut aika samaa koko piisin aikana mutta saa hyvän sountukulun 2 minuutin jälkeen. Olet saanut rumpuihin myös vanhaa tuttuta TR808 meininkiä :) hyvä yhdistelmä tällaiseen

Rakenteessa ei ole valittamista. Hyvin pyörii alusta loppuun muutamien taukojen kera. 4 minuutin kohdalla tulee lisää soundeja. Soundeissa ei ole mitään valittamista.

Piisi pyörii hyvin alusta loppuun ja mukavan rauhallisessa tunnelmassa. Mutta sillejä tästä ei kuitenkaan tule mieleen :D hyvä jatkaa tästä! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat