Kyhmy

Tweeek | 29.01.2003 | Tech-Trance
6:34

:: synkkää kilkettä ::

9.00   1441 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DjLime 12.01.2004
Hyvä jumitrancea.. tällähetkellä juuri tällänen rytmikäs trance on alkanut puremaan yllättävän hyvin ja niin teki tämäkin. Hyvä biisi. Ei valittelemisia.
0   +1 +2
 
9
Incolumis 12.03.2003
Perkule kun toimiikin hyvin tuo beattipuoli, aivan mahtava. Biisi rullaa hyvin alusta loppuun eikä kyllästymistä ehdi tulla. Miksauspuoli on kunnossa. Tähän osoitteeseen kolahti! :) Pakko pistää muitakin biisejäsi kuunteluun piakkoin.
0   +1 +2
 
Nyhde 19.02.2003
Tää kyllä lähti toimimaan aivan loistavasti jo pelkällä lo-fi-versiolla, mutta nyt ladattuani hi-fi-version, uskallan jopa kommentoida tätä. Soundimaailma on jälleen aivan pro, kuten Seinässäkin. Tyylikkäät taustaefektit pitävät tunnelmaa yllä kivalla tavalla ja biisi lähtee hetken lämmiteltyään tyylikkäästi liikkeelle. Tää groovaa - groovaa niin törkeästi, että ei voi muuta kuin taputella lattiaa jaloilla ja nytkyttää päätä. Törkeän kovaa matskua, joka vain liikkuu omalla painollaan tyylikkäästi. Miten sen nyt sanoisi. Classy tech-trance. Äänimaailma oli aika mainio jälleen kerran. Pidän paljon. Jatka samaan malliin vielä jonkin aikaa niin taidan faniksesi liittyä.
0   +1 +2
 
9
raastin 01.02.2003
Pellit kilisee ja paikat kolisee,nam nam.Aivan loistava biisi.Breikki toimii loistavasti,todella tunnelmallista,tosin ennen breikiä olisi voinut olla heiman enemmän variaatioita mukana.En nyt tästä muuta valittamisen aihetta keksi. Enemmän variaatioita mukaan biitteihin, tässä olisi ollut ainesta parempaankin,tosin toimii ihan mukavasti näinkin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat