Wet (Vision 2005)

petuz | 11.10.2005 | Dance
3:48

En sitte parempaakaan nimeä keksinyt tälle biletykselle :) Enjoy

8.29   1425 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A.D.I.D.A.S. 10.11.2005
No täs on jo reippaasti parempaa sykettä ku noissa aikasemmissa... ja aika progeja melodisia linjoja alussa...
mutta sitten en ymmärrä tota pelkkää rumpubassokohtaa, ku siinä ei tapahdu mitään niilläkään..
se perseestä musta, mutta muuten tässä on sellasta hyvää agressiivista poljentoa joka kyllä toimii...

tää on harvinaista että sanon näin mutta musta tässä on vähän liikaa vaihtelua tällaseen biisiin.... niinku teemallisesti... välillä tulee fiilis että olis kyse combosta...

Puhesamplet on ihan onnistuneita...
0   +1 +2
 
8
Fröideiro 20.10.2005
puhe on hienon kuuloista mutta tosiaan liian monotoninen on.. kuiteski pirun hyvä biisi mutta toi "ihmisten mölinä" jutska ei ollu ihan hirveen hyvä juttu... toimii ehkä martti vainaalla mutta ei mun mielestä millään muulla... pianomelodiat oli vähän kehnot mielestäni mutta se ei haittaa koska tuo trancelead jutska on niin hienoh... siinäpä tuli biisistä kaikki paha ja loput JYRÄÄ!
0   +1 +2
 
7
JM 20.10.2005
Bassosoudi on minun mielestä hieman liian pinnassa, siis ylemmiltä taajuuksilta, matalallahan saa potkia. Hieman monotoninen danceksi, enemmän tavaraa sais tulla mukaan. Nyt nuo muutamat jutut tuntuu halitsevan liikaa. Aika lyhyeksihän tämän jää.
Ei iskeny, mutta ei tämä nyt huonoakaan ole.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 20.10.2005
Amiksille passaa kyllä, noh, kyllä itseasiassa minullekin. :) Basso ihan kivankuuloinen, tulee mieleen se "perusamisjytkepaska" 666, mutta ei tämä oikeastaan ole sitä luokkaa, ei tosiaankaan, enemmänkin oikeastaan.

Kyl, mää tykkäsin, olisi vain saanu jatkua pitempään, niin kaikki pisteet kotiin olisivat ehkä tulleetkin... ja sitä melodiaa kehiin enemmän, kiitos.
0   +1 +2
 
9
To1 12.10.2005
erittäin mukavasti potkiva kikki. Alkumelodia on ihan mukava ja voxut ovat kyllä hyviä. Basso linja vaatisi mielestäni ehkä hieman fiksausta, mielestäni se kuuluu liikaa muiden ylitse. Efektejäkin kaivataan hieman enemmän. Melodia puolentoista minuutin jälkeen on kyllä aivan loistava! Melodioiden kannalta biisi on kyllä huippuluokkaa mutta valitettavasti efektejä ja pientä kikkailua kaivattaisiin lisää. Silti annanpa tälle ysin :)
0   +1 +2
 
9
Putte 12.10.2005
Alkaa heti hyvällä sykkeellä. Bassolinja on korvia miellyttävä ja percussiot tukee kivasti rytmiä. Tuo ensimmäisen arpin soundi vaikuttaa hieman ohuelta ja lelumaiselta. 1.40 alkava räjähtely kohta on kaikessa sekavuudessaan energinen, joskin olisi toivonut enemmän meininkiä vikan räjähdyksen jälkeen. Jostain syystä biisistä tulee mieleen Scootterin tuotanto. Tuotantotasokin lähestulkoon yhtä hyvää tasoa. :)

Hyvä kipale! Erittäin hyvä tuotanto, mutta rakenteessa olisi vielä hieman viilailtavaa. Tämä kuitenkin todistaa, että potentiaalia tästä projektista löytyy vaikka mihin.
0   +1 +2