Chill Drum n' Bass

Mo' Resonance | 14.10.2005 | Drum'n'Bass
2:44

Tällänen kevyempään sarjaan kuuluva DnB pätkä.

8.00   310 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SpeaK 11.12.2007
Tosi pehmoiset soundit, toimii kyllä näinkin, mutta omat korvani jäivät kaipaamaan hieman ronskimpaa diskanttipuolta. Mukavat fiilikset heti alusta. Soundipuoli voisi olla ehkä hieman monimutkaisempaa/muuttuvampaa, nyt ei mikään soundeista oikein elä tuota yhtä pädiä lukuunottamatta.

Kuten mainittu aikaisemmissa kommenteissa, keskiosan feidaus ei toimi ollenkaan. Hiljainen kohta voi toki sopia biisiin, mutta feidauksella toteutettuna kuulostaa tosiaan siltä kun biisi loppuisi. (ja feidauslopetukset on muutenkin useimmissa tapauksissa huono ratkaisu)

Biitissä on kivat elektrosoundit. Edelleen, toimii näinkin mutta omaan makuuni sopisivat hitusen ronskimmat soundit paremmin. (vielä olisi varaa ronskiuttaa rumpuja ilman että kuitenkaan ne hyökkäisivät muiden elementtien yli) Myös hieman monimutkaisemmat rumpukuviot toisivat kivaa elävyyttä biisiin.

Kaikenkaikkiaan ihan kiva biisi, mutta lisää yksityiskohtia ja kekseliäämpiä soundeja kaivattaisiin kovasti.
0   +1 +2
 
8
koneismo 14.10.2005
aika minimaalista mutta ei ollenkaan hassumpaa..
sopii kyllä hyvin chillailuun.

siinä puolen välin paikkeilla tuleva feidaus ei istu kovinkaan hyvin.. kuullostaa lähinnä siltä kun biisi loppuisi jo. ja pituutta biisillä saisi olla 2 kertaa enenmmän.

mutta kyllä tämä kasin arvoinen kipale on.
lisää tälläistä :P
0   +1 +2