Jakorasia räjähtää

Raanion Ryhti | 21.10.2005 | Light Rock
4:02

Biisi, jossa on Hammond-soolo.

8.50   1578 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Sorcerer 28.03.2006
Tässä on kauttaaltaan hyvä tunnelma, jossain Kolmannella linjalla askelletaan Ranskalaisilla koroilla ja tämähän on siis hienoa. Minä pidin kovasti.
0   +1 +2
 
8
digius 21.11.2005
Jep tyylikästä kyllä, vähän arvelluttaa tuo kertsillä aloitus, kerran tuli kokeiltua itsekin ja totesin heikoksi vaihtoehdoksi, tulee herkästi toistelun tuntua biisiin..

Soundit hyvänkuuloiset, putkilämmitin..hmm. vokaaleissa ei oltu sitten käytetty..? Oli aikas kovankuuloiset laulusoundit, tai ainakin miksattu liian pintaan, siis mun mielestä.

Hammond(softa)soundi jäi puolitiehen, ei oltu osattu kai käytetty kaikkia nipukoita..?

Vanhanaikaista suomi-iskelmää, tuoreenkuuloisesti vedettynä. Menettelee.
0   +1 +2
 
9
omega75 15.11.2005
Tosi hyvä laulaja. miellyttävä ääni. Hyvin tehty ja letkee biisi.Ei voi ku kehua vaikka norm. olenkin kriittinen :)
0   +1 +2
 
8
Klasu 09.11.2005
Ei ollenkaan sitä musaa mitä yleensä kuuntelisin, mutta omassa tyylilajissaan kyllä varsin viihdyttävä. Raikkaat soundit!
0   +1 +2
 
mystran 27.10.2005
Lähdetään nyt alkuun vaikka siitä että tämä on varmaan sitä musiikkia joka vetoaa massaan joka pitää toistosta. Minä en erityisesti pidä toistosta. Itseasiassa pidän toistosta suorastaan poikkeuksellisen vähän. Biisi rakenteeltaan oli mielestäni suorastaan kuolettavan tylsä. Luultavasti en kuulu kohdeyleisöön. Lopun vitsi tosin oli hauska.

Rakenteellisesta toistosta huolimatta bändi periaateessa tuntuu synkkaavan yhteen ihan hauskasti, ja soitosta kuulee ettei tässä ole haettu mitään kliinistä täydellisyyttä. Hetkittäin tuli suorastaan ahdistava tunne kun soitto tuntui niin kamalan pidättäytyvältä. Kai se varmaan liittyy tyyliin jotenkin.

Kun biisissä kerta on Hammond soolo, niin kommentoidaan nyt vähän sitäkin. Kovin ponnettomaksi nääs jäi Hammond mielestäni. Ehkä asetukset ovat liian siistit minun makuuni. Ehkä minun korvani vain vaatisivat hulluja dissonoivia Jazz sointuja, sitä että puolet koko urusta palaa. Ehkä se ei sopisi tähän. Mutta jotenkin Hammond silti jäi vähän laiskaksi.

Kitarasoundit on toisaalta mukavia, toisaalta vähän moderneja hetkittäin. Laulu ja Hammond ovat sen verran 70-luvun kuuloisia että kitara puskee vähän turhan eteen turhan äänenlaadun takia. Liian hyvä mikitys varmaan. Rummuilla ehkä sama vika hitusen, muttei se niissä häirinnyt.

Laulusta en sano muuta kuin että laulajan ääni soi falsetilla epävireessä mikä on outoa kun normaalisti se on ihan hyvin kohdallaan. Liekö treenikysymys. Ääntämisessä on hetkittäin jotain suomenruotsalaista (?).

Mutta mutta, tämä varmaan iskisi paremmin johonkin hiukan vanhempaan väkeen. Jos en olisi arvostelumielellä liikkeellä ja/tai infossa ei olisi ollut Hammond-soolomainosta, olisin suosiolla sulkenut radion ensimmäisen kolmen tahdin jälkeen.
0   +1 +2
 
8
reactor 25.10.2005
Aikas mainiota. Hammondit rulaa.
0   +1 +2
 
9
Petey_alien 23.10.2005
Laulua arvostan. Hyvinkin 70-luvun klassisten suomipop/rock vetojen nykypäivän ilmentymä. Pidän.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat