Runaway

Celesteel | 01.12.2005 | Melodic Trance
4:23

Laulajatar SRJ artisti nimeltään.
Melodista trancea isolla M:llä (ei liity laulajaan :).

9.00   1137 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
A-Trax 26.09.2006
Heti tähän alkuun täytyy sanoa että tämä on loistava kipale... :) On tullut aika paljon kuunneltua ja nyt yritän jollain tapaan kommentoida. (muistaakseni olin jo sanalla jos toisella heittänyt mutta aivot on taas tehnyt tenän)... noo asiaan...
Melodiat on tässä jotain aivan mahtavaa ja niiden tuomaa tunnelmaa on saatu todella hyvin vahvistettua loistavalla äänimaailmalla. Laulut kuulostaa tosi kauniilta. Biittipuoli on sun tyyliin tutusti kunnossa. Rakenteessakaan ei ole haukkumista sillä tuo parin minsan kohdalla tuleva tahtimuutos luo loistavan ulottuvuuden biisiin. Sen jälkeen biisi vie itse itseään loppua kohden, jonka jälkeen sen saakin laittaa taas alusta... ;D
Kaikinpuolin erittäin toimiva pakkaus. Ei löydy syytä miksen tästä täysiä pähkinöitä antaisi... :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 24.04.2006
Mukavasti tulee mieleen eräs vanha trance allstarsin kipale ennen vuosituhannen vaihtoa... vai olikohan se rank 1?=D (en mene allekirjoittamaan tuota, kun en ole aivan varma kappaleesta kuitenkaan). Tälläistä on kieltämättä oikein hienoa kuunnella... Tulee paljon positiivisia mielikuvia päähän. Alun lievästi heiluva efektoitu square on hauskan kuuloinen ja se sulautuu myös hyvin myöhemmin joukkoon.^^

Vokaaleista pitää ja ei pidä. Laulu toimii hienosti lisävärinä, mutta lievää ontumista tuntuisi olevan laulussa. Voi olla että matalempaa lauletut osat ovat melko ileän pistäviä ja erottelu ei ole parhaimmillaan. Tarkoitan kuitenkin että laulut ovat hyvän kuuloisia. Korkeat kohdat menee mallikkaasti, vaikka pieni puurtamisen maku on mausteena.

Melodiat ovat minunkin mielestä biisin parasta antia, mutta kaikkea hyvää menoa tuntuu sotkevan takkuilevat vaihdokset eri väliosioissa. Hyviä ideoita on pirusti, mutta meno liikkuu melko portaismaisesti paikoitellen, varsinkin tuo rauhoitteluosia on lievästi outo, vaikka se sopii omalla tavallaan. En vain ymmärrä miksi ääni muuttuu niin rähjäisekis... aivan kuin kaikki olisi hidastettu väkisin äänen kustannuksella?

Miksaus ja soundi on mielestäni oikein hyvää, mutta rakenne vaatii itseltäni hiukan sulattelua. Kuitenkin taso on korkella ja mielestäni parhaita sult tulleita biisejä. Nostalgisuudesta ja hyvistä leadeista iso plussa.
0   +1 +2
 
8
protec 24.01.2006
Alkaa kivasti, ja äänet on kohdillaan. Ja lyriikat sopii tällä kertaa paremmin kuin tuossa methanolissa. Basso potkii kivasti ja muutenkin miksaus tuntuu olevan kohdillaan. 2 minuutin kohdalla alkoi tuo kiva välikohta, siitä tykkään. Vähän enemmän nostatusta ehkä? Mut jonkinlainen koukku tästä biisistä puuttuu, mutta tarjoaa ihan hyvää menoa :)
0   +1 +2
 
9
Dj Juze 12.12.2005
Pitkästä aikaa erinomainen biisi. Ei liikaa kikkailua vaan hyvää meininkiä alusta loppuun. Kertsi varsinkin erinomainen.
0   +1 +2
 
10
Joneee- 09.12.2005
Loistava biisi :)... tuli oikein kylmät väreet :)
0   +1 +2
 
Buhis 04.12.2005
Biisi alkaa suorastaan hienolla melodialla. Mukaan tuleva leadi kuulostaa myös hyvältä. Vokaalitkin kuulostaa ihan kohtuullisen hyvältä, ainakin paremmalta mitä noissa aikasemmissa biiseissä. Soundit on sitä samaa vanhaa, mutta ihan toimivaa. Bassolinja tykittää mukavan matalalta, mutta basari ehkä jää vähän sen jalkoihin. Perkussiopuoli voisi olla monipuolisempi. Parin minuutin tienoilla alkava tahdinvaihto on ihan hyvä idea, mutta toteutus jotenkin tökkii. Leadin soundi ei siinä kohtaa oikeen kuulosta mun korvaan hyvältä ja basari ja bassolinja jotenkin kuulostaa puurolta. Melodiat on tän biisin parasta antia. Kokonaisuudessaan yks parhaista biiseistäs!
0   +1 +2