The Drumming Format

Sub-UFO | 04.12.2005 | Breakbeat
5:07

Rumpupainotteinen hullunmylly, joka jättää joko kaikki kylmäksi tai saa viimeisenkin kylmäkallen kuumenemaan.
Tässähän on vanha kappale herätetty vain henkiin pienillä muutoksilla, eli pientä purtavaa uusimpien kappaleiden valmistumista odotellessa...
Miksauspuoleen ei ole jaksettu juurikaan panostaa, joten saattaa kuulostaa turhankin sekavalta tavaralta kultaisissa korvissanne.

0.00   788 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 12.03.2007
Hauskan hektistä meininkiä lupaa alku. Paukutuksen alkaminen ihan yllättääkin. Se on kuitenkin aika kumean kuuloista, alin alapää puuttuu ja jossain ehkä sadan hertsin kohdalla kumisee. Snare tosiaankin liian yläpäävoittoinen, buustaus alakeskipäässä tai leikkaus ylhäältä auttaisivat huomattavan paljon. Lisäksi rumpusaundit kaipaisivat useamman samplen layerointia, koska nyt tuntuu jotenkin epämääräiseltä ja lattealta, syvyyttä ei oikein ole. Äänimaailma kaipaisi kokonaisuudessaan lämpöä.

Melodinen puoli tuntuu jotenkin hassulla tavalla halvalta, jotenkin itsestäänselviä sävelkulkuja jotka eivät oikein säväytä. Muutenkin tuntuu jotenkin hämärällä tavalla kylmältä ja luotaantyöntävältä, aika omituinen tunne itse asiassa.

Välillä tulevat breikit joissa on hyvin hiljaiset rummut, toimivat mukavasti, luovat hyvin dynamiikkaa. Kun meininki kuitenkin jää kokonaisuudessaan jotenkin väsyneeksi ja ideaköyhäksi ainakin minun korvilleni, niin en ihan pääse tähän sisälle.
0   +1 +2
 
Sub-UFO 02.03.2007
Jep, palaute menee perille, eli uutta miksausta ja viilausta on suunnitteilla.
0   +1 +2
 
aluminiumblade 07.06.2006
Pitkään jo pitäny kommentoida tää. Pistetään nyt ainakin jotain. Rumpusoundeista sen verran, että mun mieleen turhan elektromaiset ja puhtaat, semmosia napsahduksia ja suhahduksia. Pelleillä ja muilla kolistin kikkailuilla olisi saanut enemmän fiilistä irti tosta rytmistä. Toi melodia/riffi on tarttuva ja erittäin hyvä :) Basso kuulostaa lähes pelkästään siniaallolta, sitä ois voinu maustaa toisella Oscilla jossa ois neliöö tai saha-aaltoo. Sit jonkun Low pass filtterin läpi kikkaillu siihen kunnolla liikettä ja eloa.

Eniten ehkä häiritsee virvelin soundi, jotenkin napsahtaa liian korkealta, ei voi oikein luukuttaa.

Rumpujen soundit suurin miinus tässä biisissä mun mielestä. Mutta muuten todella toimiva tapaus. Kuhan intti loppu niin jää enempi aikaa musiikille, tosin duunit yms painaa päälle mutta jää niistäkin vapaata :)
0   +1 +2
 
Deafbase 05.12.2005
ei tuu ittelläni mieleen, et oisin kuullut tän biisin, tai ainakaan en muista. Eikä se mitään haittaa, meinaan täs on hyvä fiilis koko biisin ajan. onks noi jotain sun nauhottamia, noi äänet tos lopussa? :)
Mut erittäin hyvällä fiiliksellä varustettu biisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat