Valintaansa yhä etsivä

Murtuma | 06.12.2005 | Heavy Metal
3:32

levyn kakkospiisi. Huomattavasti nätimpi kuin lamaantunut. Puhdasta laulua ja melodioita höystettynä oikein menevällä melodia/soolo kohdalla.(Toka demo)

9.07   2065 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

lucyinthesky 04.01.2006
Kyllä musta sittenkin tuo Lamaantunut toimi paremmin! Tämä ei ollut ehkä yhtä hyvä pakettina. Hauskoja rytmi- ja fiilisvaihdoksia, mutta se liima, millä ne nivottaisiin yhteen puuttuu. Hyvä melodia säkeistöissä.
0   +1 +2
 
7
Rohstoff 15.12.2005
Biisin alussa oleva akustinen kitara herätti kiinnostuksen. Valitettavasti kiinnostus lopahti nopeasti laulun tultua mukaan. Korkea laulu ja kertsin mörinä kuulostavat sekoitettuna lähinnä hullunkuriselta. Roimasti efektiä lauluihin, niin luulisi paranevan. Jotenkin laimeat olivat sanatkin. Valitettavasti ei vakuuttanut lainkaan.
0   +1 +2
 
9
Tempsa 13.12.2005
tämä oli ehkäpä vielä parempi kuin tuo äskeinen.. metallica on minunkin sydäntäni erittäin lähellä ja tämä oli mahtavaa kuunneltavaa.. akustinen oli hyvä..
kertsistä en oikein pitänyt, säkeistö toimii paremmin.. ja mielenkiintoiset sanoitukset molemmissa biiseissä, laulaja muutenkin toimii, paitsi ehkä nuo murina/huuto kohdat ei niin hyvin kuin melodiat..
tuo melokohta oli hyvä! soolo loistava..:D edelleen kirkkiä..
kyllä tää pelaa, ja tosiaan ehkä vielä paremmin kuin edellinen..
jotain nämä biisit silti vielä kaipaavat, jotain pientä että ne jäisivät päähän pidemmäksi aikaa.. en tiedä, te tiedätte!"
0   +1 +2
 
9
Kyllä pojat ovat oikeata musiikkia kuunnelleet.
Ei haittaa yhtään tämä on hieno ja aivan oma.
Jossain tuli mieleen The RAIN varsinkin nuo taustalaulut.
GoooooooD veto.
0   +1 +2
 
8
Montunkaivaja 10.12.2005
todella hyvä biisi! ainoa mikä tässä mättää on suomenkielinen laulu! jos laulu olisi englanniksi niin tämä olisi 9:N kappale! kitarat loistavia varsinkin näppäilyt! kitarat tässä biisissä 9 ja laulu 7
0   +1 +2
 
9
iikori 10.12.2005
Näistä teidän mikseriin kontribuutioista tämä on ehdottomasti parhain. Maukkaita riffejä ja muutenkin hyvät soundit.

Vokaaliosuudet erittäin hienosti hoidettu, hienoiset vibrat laulussa lisäävät touhuun vielä oman mukavan lisäarominsa. Osittain tuli mieleen niistä vibrakohdista vanha suosikkini: Iron Maiden.

Hyvää musiikkia.
0   +1 +2
 
9
svwn 07.12.2005
Alussa on kyllä Metallicaa aika paljon :) Hyvä riffi toi intro, ehkä vähän orvon kuuloinen yksinään kuitenkin... Kivoja rytmin- ja tyylinmuutoksia. Kertsissä hyvät stemmat. Soolo lähtee kans hyvällä vaihdolla :) Ehkä vähän jopa liikaa vaihtelee tyylit... Mut ei haittaa niin kauan kuin kokonaisuus on toimiva. Kyllä tälle kuulijoita pitäisi löytyä!
0   +1 +2
 
10
highhypnotic 06.12.2005
Pisteet molemmille biiseille: \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/
0   +1 +2
 
10
highhypnotic 06.12.2005
Loistavia tribuutti-osia potentiaaliselle rock-bändi Metallicalle! "Alku-salamat" kuuluivat asiaan. Iskeviä melodioita. Hyvä että näissä kahdessa biisissä kitarat on vihdoin panoroitu kunnolla. 2:43 alkava power-jenkki-pop kohta oli hauska (Juzzille terveisiä :D)! Napakkaa meininkiä. \,,/
0   +1 +2
 
9
dödö 06.12.2005
Noniin, tämä biisi on jo itsessään saavutus... Hienosti soi.

Valitettavasti en pidä niin paljon suomenkielisistä metallibiiseistä joten se saattaa rokottaa vähän koska kokonaisuus on huonompi minun korvissani.

Laulaja tosiaan laulaa hyvin tällä kertaa ja murinakin menee ihan somasti. Kertsistä pidin erityisesti... Mielestäni laulajan pitäisi silti kehittää ääntään ja koittaa laulaa hieman enemmän rinnasta, mutta se onkin mielipide kysymys.

Sanotukset olivat hyvät.

Soundit on hieman persoonattomat mutta selkeät, eli eivät hyvät mutta eivät huonotkaan.

Soittotaito on kunnioitettavaa, kaikki soittimet rullaa kivasti ja yhteensoitto on hyvää. Tai no, miksi sitä nyt kutsuisi.
Hyvinhän Juzzi vetää, ja hyvin on maasteroitu.
Sanotaan vaikka että soittimet on sovitettu hyvin keskenään.

Kaikki elementit paitsi soundit kunnossa;
soittotaito, sävellys, laulu, sanotukset

Mutta silti tämä ei iske minuun jostain syystä. Johtuu varmaan suomenkielisestä laulusta sekä lauluäänestä. Sanotaan että ei ole ihan mun genre. Jos taas kuuntelee tämän tyylistä musiikkia niin en keksi muuta syytä olla antamatta kymppiä kun soundit, eli mielestäni ysin arvoinen biisi.

Ihan musiikkina antaisin tälle kasin tai seiskan mutta koska tiedän että en ole paras ihminen kommentoimaan tätä kipaletta niin annan sen arvosanan minkä uskon että kappale ansaitsee omassa tyylilajissaan.

\m/ \m/
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta