03 - Superministones

4:16

Tässä onkin sitten jo vähän muuta..

6.33   532 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
misthema 17.03.2006
Jotenkin itseään toistava tämä kappale. Se millä alussa lähdetään, siihen myös lopetetaan (välissä joku välisoitto jos oikein kuulin). Biisissä ei pahemmin mennä minnekään, juostaan vain pyörivän vinyylilevyn vastakkaiseen suuntaan samalla vauhdilla. Joitain instrumentteja tulee pikkuhiljaa lisää, ja soitotkin muuttuvat välillä, plussaa.

Jos biisissä olisi ollut tukevampaa menoa, eli alamaailma olisi tullut paremmin esille (bassorummut ja bassolinet) niin olisi ollut mielestäni 8 arvoinen.
Annan tälle *6*.
0   +1 +2
 
6
Kalaforn 06.01.2006
Mahtava intro biisillä kyllä, mutta rummut menivät ehkä turhankin väärään suuntaan, särökickiä ja kongarumpuja odotin. Noh, kyllähän tämä näinkin iskee teräsmiehen lailla, tosin rummut saisivat paukutella enemmän. Tuo vasempaan kajariin pannattu rumpusaundi on aika hämärä lisä, ei toimi ainakaan minun korvaan. Häröä settiä, kyllä, mutta basso on hirveä vasempaan kajariin pannatun rumpusaundin myötä. Mutta on sitä huonompaakin kuultu... ihan perusahjolaa hiukan, tai en tiedä.
0   +1 +2
 
7
Klasu 06.01.2006
Olipas aika radikaalia panorointia alkupuolella. Mulla on näemmä oikea kaiutin vähän liian kaukana ja suunnattu päin v..tua.

Tää biisi meni multa vähän ohi vaikka kuuntelin useamman kerran. Soundillisesti ja muutenkin ihan mallikas biisi mutta jotenkin ei vaan toiminut mulle.

Paitsi että tuolla oikealla puolella kyllä tapahtuu ihan kivoja rytmijuttuja aina välillä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat