Sunset of Ibiza

5:11

2. versio kyseisestä biisistä. Pientä kikkailua. Clappia hiottu ja pianosynaa miksattu. Kommenttia tulemaan!

8.63   1281 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
spiritusandasper 04.02.2006
No niin. Tämäkin nyt syyniin sitten. Tää on nyt tullu kuunneltua muutamaan kertaan läpi. Alkurummuttelut peruskodiksessa, joskin basso kuulostaa vähän erikoisen nykivältä. Eipä siinä mitään. Melodioihin kun päästään käsiks, niin alkaa maistumaan mukavalta. Toimii hyvin tuo kulku ja sounditkin. Itse en niinkään pidä tuosta, kun nuo mukavan leppoisat soundit vaihdetaan hieman jopa hyökkäävään oloiseen pianoon tuossa kivan jumittelun jälkeen. Odottelin jo että siinä kohdin olis jatkettu leppoisaa meininkiä polkaisemalla biitti käyntiin. Tuo korkeampi pisaramainen pianosoundi toimii paremmin mun mielestä.

Tää on vähän omituinen setti oikeastaan. Melkoisen mukavasti olet saanut nuo melodiat istumaan tähän. Vois sanoa, että biisillä ainakin on oma juonikkuutensa ja idea. Mun mielestä ihan kivasti toimii tuo 5 minuuttinen rakennekin, vaikkakin toistoahan tässä puskee paljon. Silti se ei tunnu häiritsevän oikeastaan. Soundipuoli on yleisesti tässä mielestäni paremmalla mallilla, kuin tuossa toisessa biisissä. Pistetään semmoinen 8½. :)
0   +1 +2
 
8
Zune 31.01.2006
Huomattavasti parempi kuin toi purification. Ja tuosta ei nimi ehkä enää kliseisemmäksi voi mennä. Mutta tämä kuulostaa jo aika hyvälle ja nuista pimputteluista saa hyvät vibat osittain. Ois sitä varmasti hyvä fiilis ja muutenkin menevä olotila jos tätä bilettäs ibizal auringonlaskun aikaan chicksien keskel sellases kunnon partys.
0   +1 +2
 
10
matula 23.01.2006
En kuuntele kauheasti Trance musiikkia mutta sitäkin aina joskus silti... Tätä voisin kuunnella vaikka muutaman tunnin putkeen repatilla... Hieno kokonaisuus...Tuot hienosti melodioita esille ja etenkin pianon käyttö(muutamassa kohdassa) tuolla jossain välissä oli kiva veto sinne=) En malta odottaa muita kappaleita joita pääsee toivottavasti kuulemaan vielä =)

Jatka samaan malliin!!!
0   +1 +2
 
8
Putte 19.01.2006
Jo pelkästään biisin nimi lupaili jotain kliseistä, ja eipä itse biisi tätä lupausta pettänyt. Hyvin suoraviivaista oppikirjamaista tranceilua. Soundit ovat kyllä oikein hienoja, mutta jotenkin jäi sellainen fiilis, että se viimeinen silaus puuttuu. Muutokset biisin rakenteessa on jokseenkin omituisia. Eri elementit vaihtuvat yllättävästi ja sekavoittaa yleiskuvaa. Siinä kahden ja kolmen minuutin paikkeilla särki aika mehevästi, mikä hieman tiputtaa krediittejä. EQ:n ja korvien mukaan mikään taajuusalue ei näytä pomppivan nollan yli, joten vika lienee huolimatomassa kompressoinnissa. Pianon soundi on kivasti esillä, ja siinä on mukavaa meininkiä. Sekin loppuu aivan yllättäen, ikäänkuin loopista revittynä (vaikea selittää tuota). Biisikin loppuu aika yllättäen.

Loppupeleissä käteen ei jäänyt paljoakaan käsiteltävää. Lankaa on käytetty tämän kutomiseen runsaasti, mutta punainen lanka puuttuu. Silti biisistä kuulee, että tässä projektissa on potentiaalia. Hyvä biisi tämäkin, mutta joka osa-alueelta löytyy parannettavaa. Käviköhän tässä niin, että tuli kiire ladata biisi mikseriin kun sai niin hyvää soundia pihalle? Itse olen tuohon ansaan kompastunut liian usein. Viilattava tosin ei koskaan lopu, joten pidemmät spekulaatiot jääköön toisaalle.

Hyvä biisi siis kaikenkaikkiaan. Reilusti mikserin trance-tarjonnan keskitason yläpuolella.
0   +1 +2