Runaway

Vanhaa shittiä | 14.02.2006 | Eurotrance
4:22

Euromaisella meniningillä pakattu pläjäys. Hieman tyylistäni poikkeavaa taas. Melodiasta, pienestä kikkailusta ja rakentavasta palautteesta kiitokset Herman Willemsille (dilekz) Kommenttia tulemaan!

8.50   1373 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
matula 06.03.2006
Te ootte kaikki kauheita runoilioita noitten kommenttien kans:) Mikä on tietysti aina hyvä artistille!!! mä oon kummiskin vähän liian laiska kirjotteleen mitään pitempää yleensä...

Kummiskin pidän kappaleesta todella paljon! ;)

Mutta kumminkin kannustukseksi annan arvosanaksi 9... Ei sillä ettei kappale olisi 10:n arvoinen mutta "aina on parantamisen varaa" :)

Odotan innolla uusia tulevia kappaleita =P
0   +1 +2
 
Aurisgale 17.02.2006
Kivasti rumpupuolella lähtee liikkumaan eteenpäin. Sahojen gate-leadit ovat jotenkin turhan kulutettuja, että niistä innostuisin näin laihoilla soundeilla. Miksaus on hyvää, mutta kuten jo kahdesti on mainittu, niin viimeinen silaus uupuu ja tämä tuntuu hiukan keskeneräiseltä. Bassline on turhan tasainen soundiltaan, vaikka kuvio onkin hyvä. Liikettä voisi saada enemmän tuonne alapäähän, kun siellä ei tunnu nyt hievahtavan oikein mikään. Samaa mieltä Jussin kanssa, että gate-vokaalit kuulostavat tosiaan hyvältä antaen sitä jotain tälle kappaleelle. Tosin ne eivät pelasta kaikkea.

Katsoin vain tuossa, että olet työntänyt uutta biisiä ahkeraan. Taitoa alkaa olla jo toteuttaa itseäsi, niin suosittelisin tuhlaamaa aikaa enemmän ja keskittymään vain yhteen kappaleeseen, että välttäisi suuren tulvan. Olen varma, että jos jaksaa antaa hikeä yhdelle kappaleelle, niin kappaleella on enemmän ikää kuin kymmenellä kiireessä tehdyllä. En tarkoita että pitäisi omistaa elämäänsä yhdelle kappaleelle, mutta kehottaisin kuitenkin kokeilemaan panostamaan viimeistelyyn, jolla saa vielä viimeiset pisarat irti kappaleesta.

En tarkoita että tämä biisi olisi huono, sillä itseasiassa se on melko hyvä ja kuulen kyllä että kehitystä on tullut jälleen. Mutta kai minä ajan kanssa vain tulen julmemmaksi arvostelijaksi, mutta toivon että sillä on vaikutusta sinun kehityksen kanssa. Pidä vain into yllä, niin varmasti saat minunkin jalat jossain välissä alta.

Sinun uudella artistisivulla on kivan kantaaottavat värit ja teema. Vihreä on minun lempiväri, vaikka ei sitä ihmiset yleensä huomaa;)
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 15.02.2006
Jooh, mä oon Vespen kanssa pikkusen samaa mieltä. Idis on hyvä ja toimiihan tämä nytkin jo. Mun mielestä se mikä tästä tekee hieman viimeistelemättömän kuuloisen on tuo soundien yhteen sulavuus ja niiden luoma kokonaisuus ja yleinen ilmapiiri. Ei aivan täysin tue toisiaan ja ole sopusoinnussa toistensa kanssa. Eli tuntuu hieman siltä kuin jokainen soundi olis liikaa oma yksilönsä, eikä sulaudu täydeksi joukueeksi. Silti siistit melodiat mun mielestä ja tuo "aa-a-a-a" puheliidi on hieno veto. Toimii hyvin ja paljon plussaa siitä. Biitti on myös hyvä ja vahva bongoineen ja muine onnistuneine kikkailuineen.

Yhteenvetona sanottakoon, että tämä biisi lyö kokonaisuutena ja sisällöllisesti aikaisemmat biisisi, mutta häviää paikoitellen miksauspohjaisissa jutuissa Sunset of Ibizalle. Purification puolestaan ottaa kanveesia jo lähtörummuttelussa. Siis, vielä kerran teroitan että tässä biisissä miksaus on ollut viittä vaille toimivaa, mutta juuri se viimeistely ja sen vaikutuksena jo aikasemmin sanomani yhteensulavuuden puute jarruttaa. Kuitenkin huomaa, että kehitystä tapahtuu ja hyvään suuntaan. Pidetään silti numero tuossa 8½:ssa ja jätetään vähän parantamisen varaa seuraavaa varten. :)
0   +1 +2
 
Vespe 14.02.2006
Mukava intro. Reverset kuulostaa hyvältä :p Breikki tuli ehkä vähän liian äkkiä.. tai yllättäin.

Tuo melodia on hyvä, upposi ainakin minuun. Tuo rave-pad vai mikä onkaan, toimii vähän töksähtäen..

Jotenkin tämä jätti vähän keskeneräisen kuvan. Tai tuli sellainen olo että tämä olisi vasta niitä "uuttasettiä.mp3" joita lähetellään muille kavereille ja kysytään että miten biisi toimii :) Kyllä tämä toimii, ei siinä mitään. Viimeistelemättömältä tuntui, ehkä osin noiden pikkuseikkojen, kuten tuon rave-padin töksähtely. Mutta ihan hyvä biisi ja tästä voi hyvillä mielin jatkaa :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta