Genuine

Nitch Beats | 20.02.2006 | Beat
3:17

Grandia..

10.00   593 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 30.03.2006
Loistotavaraa tuo piano, mutta ihan turhan voimakkaalla se taas on. Vähän pienemmälle saisi tiputella. Rummut samoin taas turhan vaimealla. Aikalailla samoilla elementeillä - ja ehkä myös samoilla miksauksen lapsuksilla - tässä mennään kuin tuossan Munk Projectissakin, tunnelma on vain huomattavasti synkempi ja ahdistavampi. Toimii erittäin hyvin. Pari aivan loistavaa juttua tähän on heitetty - tuo kertosäe on sävelkulultaan ja soundeiltaan loistavan herkullinen ja pelaa hyvin yhteen muiden oisen kanssa. Taitavasti tehty. Samoin nuo "toiset rummut", eli tuo breakbeat-henkinen looppi on pirun hyvä lisä. Yllättää oikein mukaan tullessaan, mutta toimii loistavasti. Hmh. Hienoa jälkeä kyllä, toimiva homma taas. Pieniä korjailuja miksauksessa vaatii, mutta minut tämä jo vakuuttaa. Lopun pelkkä piano on hyvä lopetus.
0   +1 +2
 
10
Diem 23.02.2006
Joo. alussa tuntu vähän että ei mitämitä... en tiä miks. rummut on ah niin hyvät. vittuku inpspiroiva biitti:)loppujen lopuks, mahtavat melodiat, ja eiku koppii hakkaa mikkii. u got it gurl.
0   +1 +2
 
10
Elävä Legenda 22.02.2006
Joo elikkä, ihan kivalta kuullostaa... Melodiat on aika mukavat ja viulu on aika kiva ja pianot.. vähän vaihtelua tulee biitissä esille.. basso on hieman alussa aika laimee.. mut sit ymmärrän sen kun sekin iskee vähän ajan päästä mukaan, tuoden sitä tempoa :) .. Ihan kivalta loppujen lopuksi kuullostaa..
En mä näit biittei niin osaa kyl arvostella mut jtn yritin :)
Jatka samaan malliin.. hyvä tulee.. p´z

-Elävä Legenda
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat