Hidden Place

MunRa | 09.03.2006 | Trip-Hop
5:44

Tämä kappale onkin aika uusi tekel vaikka se on esitettykkin jo muutamaan kertaan. Biisi syntyi aivan yllätyksenä ja se on harjoituksissa nauhoitettu. Miksausta ja hienosäätöä tämäkin tekele kaipaa. Therrun pävokaalit tuntuvat olevan hiukan liian "edessä" ja kakkos vokaalit taas liian "takana". Tarkemmin kuunneltua tästä puuttuukin muutama instrumentti. Takaisin leikkauspöydän ääreen. Laitamme pian tänne täysin valmiita biisejä sekä muutaman uudenkin. Je. Uni

8.00   311 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Begga(R) 26.06.2007
Tosi tiukat särörummut ja hektiset piano/huiluäänet
0   +1 +2
 
theplan 22.03.2006
Kiva äänimaisema on usein tehokas alku, kuten tässäkin. Heti alusta asti oikein kiinnostavan ja vakuuttavan kuuloista kamaa, mutta ei ihan ilman pientä sulattelua aukene. (Kuka sanoi, että pitäisikään? :)

Ensikuuntelulla subjektiivinen kokemus on, että biisi ei jostain syystä oikein kasva vaikka periaatteessa kaikenlaista tapahtuu ja lisää elementtejä tuodaan mukaan.

Laulajan ääni miellytti kovasti, joskaan ei ehkä kuulostanut poikkeukselliselta kuitenkaan. Soundivalinnat ja groove mulle toimi myös hyvin, mutta ehkä olisin kaivannut jotain hivenen tuoreempaa... Kuulostaisiko hiukan liikaa esikuviltaan?

Kokonaisuutena tässä on hyvä tunnelma ja hyviä melodioita, jotka luovat kivasti jännitettä. Voi olla että olisin kaivannut jonkinlaista purkautumista. Nyt tää tuntui jäävän hiukan paikalleen. Oli miten oli, erittäin kuuntelukelpoista musaa, jopa siinä määrin että faniudun! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat