Consolation

Chasm Fallen | 12.03.2006 | Melodic Death
4:45

Äänitetty reenikämpällä...

9.00   1503 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
narin 27.03.2006
No perkele! Nyt on laulaja kehittynyt huomattaasti parempaan suuntaan! Ehdottomasti 10 arvoinen suoritus. Rummut ovat mielestäni huono saundiset mutta eipäs anneta sen vaikuttaa sisältöön! Kokonaisuus on muuten hyvä! Erittäin hyvä.
0   +1 +2
 
Kyrios 23.03.2006
No niin, tässä alkaakin olla jo pojilla oikea suunta. Laulussa tapahtunut mukavaa kehitystä ja vielä kun kaverista saisi hieman eri tyylien korinaa irti niin saisi vähän monipuolisuutta siihenkin osastoon.

Vaikutteita näytetään otettaneen vähän joka puolelta. Jostain syystä tuo alusta käyntiin lähtenyt riffi tuo mieleen The Crownin rokkaavamman osaston ja heti sen jälkeen (00:17) tuleva kohta (kertosäe?) taas Opethin, että aika mielenkiintoinen aloitus. Edelleen häiritsee vähän tuo melodioiden viljely kun sitä on tottunut nauttimaan metallinsa suurimmin osin jyräävien tukankieputusriffien kera, makuasia kuitenkin. Thrashia tässä on kyllä ihan seksuaaliset määrät mukana humppakompista lähtien ja rumpaloinnista pitääkin antaa plussaa.

Ei kait siinä. Muistakaa ettei melodisuudesta kannata tehdä itseisarvoa vaikka kuinka olisikin mukava sen liidin jälkeen vetasta parit soolot ennen seuraavaa liidiä.
0   +1 +2
 
9
mothafucca 23.03.2006
joo kyl on pojat ihan menevän biisin duunannu.. ja örinä on kyl perkeleen tarttuvan kuulosta. rumpujen takominen on taas helvetillisen loistavaa.. Hahto on kohta helisemässä ja eipä oo valittamista muittenkaan soitossa!! Mycke bra pojkar.. Sian verta vaan naamalle ja keikalle..
0   +1 +2
 
9
Chosen 15.03.2006
Paskaa puhuvat nuo tuossa yläpuolella.. samulin mörinä on kehittyny ihan vitusti.. hyvää kamaa!
0   +1 +2
 
9
bloodmetal 12.03.2006
nonnii... Perverssi tuo eka riffi. Miksaus on jotenkin outo.. en osaa paremmin kuvailla. melodiat on komeita ja lauluääni repii kyllä aivan perkeleesti. ehkä jostakin ois voinnu karsia, kun biisi on aika reilun mittainen, mutta tämähän on ihan makuasia. ei sitä perinteisintä melojöötiä enää, mikä on vitun hyvä juttu.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta