Journey

Axoldies | 19.03.2006 | Dream Trance
4:06

..ja vähän vielä lisää omaa settiä.

Pitkään ollut työn & sähläyksen alaisena ja vihdoinkin valmis. rauhallista fiilistelyä, joka toivottavasti miellyttää korvaa.

Voksuista kiitos Tiisalle.

8.25   2262 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
sallyvat 14.08.2010
Onnistunutta kermavaahtoa ! ;) love
0   +1 +2
 
A-Trax 27.09.2006
Kivalla kilkuttelulla lähtee. Alun melodiat tuo mieleeni jotai nessin megaman pelejä ja siitä napsahtaa jo respektit... :) Upeita saundeja löytyy biisistä kuinmyös biitistäkin... Variointeja on sopivasti että ei pääse tylsistymään.
Jotain energiaa tästä silti uupuu kun ei tunnu kovasti iskevän minun makuuni... Mutta teknillisesti tämä on erittäin hienosti koottu tekele. :)
0   +1 +2
 
9
porcelain 24.04.2006
Juuhei. Tässä tulee taas maailman turhin kommentti, mutta jotakinhan tähän on pölistävä. ;)

En kestä tuota mun pölinää! :D Itse kun on aina niin kovin kriittinen... ja onhan nuo nyt jo ikivanhat. Pitäs hankkia kunnon mikki ja rakentaa oma hieno studio, niin ehkä alkais joskus kuulostamaan paremmalta.

Olen tietenkin vaimonasi hiukan puolueellinen, koska mun on noin yleisesti ottaen yleensäkin vaikeaa keksiä mitään negatiivista näistä sun tuotoksista... ;) Kaunis kappale, niinkuin on myös kaunis ihminen. Tai anteeksi, komea. ;D
0   +1 +2
 
9
SkyWay 23.04.2006
Tosi Retro meininki. Tuli jotenkin mieleen Sonic &Knuckles pelistä (sega mega drive jos jotkut täällä ovat liian nuoria tietääkseen klassikot :) ) Sky Sanctuary kenttä. Eli aivan mahtava tunnelma! Tästä napsahtaa 9 koska jotain jää kuitenkin puuttumaan. En vain saa siitä nyt kiinni...
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 26.03.2006
Alku kuulostaa ihan hyvältä ja ainakin perkussiot toimii hyvin. Progressiivinen bassolinja on myös hyvää kuultavaa ja nyittävä linja toimii hyvin tällaisessa tunnelmapohjaisessa biisissä. Tunnelma tuntuisi toimivan varsin hyvin ja soundivalinnat on hyviä, eivätkä ne mene sekaisin suuresta lukumäärästä huolimatta.

Rummuissa hyvää menoa. Perkussioita kehuskelinkin tuossa jo, mutta basarikin on ihan mukiinmenevä hieman muovisesta soundista huolimatta. Snare läimähtää ihan kivasti myös. Ehkä tämä biisi kaipaisi "kauniimpia" soittimia sahailujen sijaan, sweep padeja jne. Ihan mukava biisi kokonaisuudessaan, mutta ei yllä parhaimpiisi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta