Tuhatta vuotta

jm8k | 09.04.2006 | Suomipsyke
6:12
8.00   465 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kalaforn 12.04.2006
Jotenkin sairas meininki, tavalla tai toisella. :P Battle Royalin voisi muuten katsoa vielä tänään uudestaan ja kahvia voisi ottaa vielä toisenkin kupillisen, ennen kuin toinen kierros lähtee käyntiin tämän parissa. Hassu bassolinja, Texas Faggot käväisi taas mielessä. Rummut turhan pehmeät, tiukempaa kickiä olisi kaivattu ja niin, rumpuosasto ei muutenkaan ole mitään parhautta, mutta kyllä niiden kanssa toimeen tuli, ainakin silloin, kun muutakin pelkästään kuuli, kun bassolinjaa ja rumpua. Mielenkiintoista, en osaa sanoa enempää. :)
0   +1 +2
 
Style-0 11.04.2006
Alkaa aika odottelevasti, ja sit naps...murinat katoaa vähän liian yhtä äkkiä ja kicki jää naputtaa...
Railakasta meininkiä mennään ilmiselvästi ja riitasoundit jyllää aika vahvasti..tukkoisuutta ilmenee paikkapaikoin ja hieman sekavaksikin tahtoo heittäytyä välillä...mutta en tiedä onko se sit huono asia, psyykkistä musiikki tyyliähän tämä edustaa selkeästi ja soundit "velloo" tiukassa hihat&drums kompissa...toivoisin kickiin voimaa lisää ja bassolinja selvemmäksi...hihatit sopii tähän hyvin.
kuuntelin kahteen kertaan mutta ikävä kyllä sanasto jäi vähän vähäiseksi, itse kun en ole paljoa tutustunut psytranceen.
omaalaatuaan ja luulen että uppoaa psy kansaan...jees!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat