Mischa Sildén & Mika Björklund - 00001

Null Epoch | 27.04.2006 | --
1:24

Meidän ensimmäinen biisimme..
Emme uskalla genreä sanoa, mutta jos joku väittää että miksaus on huono, niin kyseinen henkilö saa miettiä toiseen kertaan.. Ehkä meidän oli tarkoitus tehdä näin!?
Biisin nimi kertoo kaiken.. Emme aio lopettaa yhteen biisiin vaan jatkamme loppuun asti kunnes meistä ei ole ketään jäljellä!

9.00   721 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dbgirl 15.09.2006
Nyt se Aro-kappaleessa kuultu ufo-alus huomasi että metsäjärveen ei kannattanut laskeutua ja lähtivät haipakkaan lentoon. Alus taisi kastua hieman, moottorit kuulostavat niin säröisiltä. Piano-melodia oli jotain aivan ainutlaatuisen sekavaa ja positiivista ja mieleenjäävää. Samoin kuin alun kiihdytys. Oli kovin lyhyt. Kyllä sitä vielä minsan olis jaksanut. Nyt se loppu enemmän kuin leikaten.
0   +1 +2
 
9
djhardfader 07.05.2006
Leuka tipahti auki kuunnellessa tätä En tiedä mistä musiikin sävellyksissä on kysymys vai mitä tunnelmaa musiikkin pitäisi luoda. Tämä voisi olla hyvin uusi apstärkki tulevaisuuden haluttua musiikki tyyliä.

Huomaa selvästi jäsenien olevan mukana.. Jokupitää Drum Drillistä joku tecnosta taas joku elokuvamaisesta alku melodiasta kuin musiikissa riideltäisi tai tapeltaisi laidasta laitaan. Mielenkiintoinen musiikki en ole missään vielä törmännyt tälläiseen. Kun taas tuntuu välillä tuntuu kuin musiikki tulisi rikkinäiseestä televisiosta. Musiikki sopisi jonkun kauhu räiskintä pelin esittelyyn tai kauhu toimintaelokuvan traileriin.

Koska en ole tälläistä musiikki tyyliä vielä tavannut eli kuulen eka kertaa tälläistä genreä niin annan 9 koska en vielä ole tälläisestä genrestä parempaa kuullut.
Mielen kiintoinen kappale genreksi voisi ehdottaa: "sorrowelectric".
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat