Twin Barrel

Dorian Crew | 28.04.2006 | Electric Blues
4:29

hyytävä sähköblues, kulki aiemmin nimellä Lecker Sum, mutta tarvi hieman työstöä. tässä tulos, joka on mielestäni edeltäjäänsä parempi.

7.33   418 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Alaviiva_ 04.07.2006
Joo no mä muistin, että tää olis ollut jotenkin paska, mutta eipäs nyt ihan ollutkaan kun kuuntelin uudestaan. Salamyhkäinen.
0   +1 +2
 
8
Pitkään piti miettiä mikä tästä tulee mieleen, kunnes älysin että tämähän on kuin Tom Waitsia elektronisesti ja ilman laulua. Melkoinen saavutus siis. Yleisestä jännittävyydestä huolimatta kappale on tällaisenaan aivan liian pitkä, mutta - kuten jo muut sen sanoivat - toimii mukavasti taustamusiikkina. Voisin kuvitella kappaleen sopivan esimerkiksi animaatiolyhytelokuvaan tai seikkailupeliin (jos sellaisia vielä tehtäisiin).
0   +1 +2
 
Mercedez 29.04.2006
Niinkuin edeltäväkin sanoi, menee ehkä taustamusana.
Tartteis vielä jotain sellasta, mistä nämä muistaisi paremmin, ei jää oikein mitään käteen. Mieleenpainuva melodiarinkutus tekisi tässä terää. Hauskat soundit, mutta aika tasapaksua alusta loppuun.
Kuten broidi tuossa äsken ilmaisi, tämä sopisi oikein hyvin logiikkapelin taustalle :D Johonkin, missä pitää ajatella paljon.
Kuitenkin, parempi kuin tuo aikaisempi.
0   +1 +2
 
7
tmuikku 28.04.2006
Liikaa toistoa, kun ei ole mitään vahvempaa melodiaa vedetty päälle. Ei jaksa kuunnella kuin puoliväliin. Ennen kuulumatonta matskua. Menee just ja just taustamusana.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat