Geminitro

D-Beat | 01.05.2006 | Progressive Trance
3:22

Pitkästä aikaa uutta tavaraa. Tämä on selkeästi radio-edit. Pitänee tehdä jossain vaiheessa extended versiokin.=)

7.60   708 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Fiilis^ 05.10.2006
Ihan kohtuu hyvää perus meininkiä, kunnon jytke ja semmonen fiilis jäi minusta kokonaa pois. Jotenkin aika tyhjä kappale, joka voisi sopia tausta musiikkina jossain, mut pelkästään ei jaksaisi kauheasti kuunnella. Kappale unohtuu samantien kun loppuu eikä oikein mitään jää käteen.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 27.06.2006
Täs ei kyl oo oikein sitä mitä mä progelta odotan. Kaipaisi paljon diipimpää menoa, tässä on enemmän pilipalia. Ja jotta progea jaksaisi kuunnella, siinä on jotakuinkin pakko olla todella tiukka ja syvä saundimaailma. Tässä on paljon karumpi kuin saisi olla, siksi genrevalinta ei ihan toimi, ts. jättäisin progen tosigurutuottajille. Tosin tämä voi nyt johtua myös siitä että yritän kuunnella tätä perinteisenä progetrancena, jota tämä ei nyt tyyliltään muutenkaan ole. Eikä pituudeltaan.

Ihan hyvät perusideat, mutta minä ainakin kaipaisin kaikkea lisää ja hiotummin. Oikeastaan paras neuvo jota tästä osaisin antaa, on se että harjoittelee ja tekee, vitusti.

Tosin, vasta kommentin kirjoittamisen jälkeen tajusin katsoa, millä softalla saundi on tehty. Siihen nähden ei huonoa, tosin träkkeristä kaipaisi sitten sitä että tekijä ottaisi träkkerin mahdollisuuksista kaiken irti siistien pikkukikkojen myötä joita ei sekvenssereillä tule tehtyä...
0   +1 +2
 
jmm 05.06.2006
Täytyy kyllä sanoa, et en osaa tällaisesta sanoa oikein mitään järkevää. En tällaista kuuntele, joten voisin kai sanoa lyhyesti: Soundit on kohillaan jne. Biisi ei sinänsä tarjoa minulle mitään juuri siksi kun en tällaista kuuntele. Sorry...
0   +1 +2
 
9
Rauzka 28.05.2006
Alussa tuo tilutus ja rumpuloopit (oletettavasti loopit) tuntuivat ärsyttävältä... Se jäi niiku se alu sillee ärsyttävästi soimaan päähän:D U know?
Mutta sitten ku basso lähti potkimaan mukaan tämä alkoi vaihe vaiheelta kuulostamaan paremmalta :)
Loppujen lopuksi tämä biisi on erittäin hienon kuuloinen :)
eiköhän se oo 9½ :D
0   +1 +2
 
Iha hieno. Siis jotain jumputus/läskibasso kohtaa oisin oottanu missä tyylii tukka olis hulmunnu. Mun mielest ihan ok pituinen. Täs biisissä on potentiaalia , mut en anna arvosanaa vielä koska tuntuu olevan kesken eräinen. Ilmoittele kun se extended versio on valmis.
0   +1 +2
 
9
Zune 01.05.2006
melko perus jytkettä aluks... sit alko tulee jtn kiinnostavuutta 1:20 tienoilla et siit eteenpäin oikeestaa ihan hyvää matskuu...vähän lyhyehkö trance veisuks:b mut hyvält tää sillee mun korvaan kuulostaa...omas genressää kiitettävää varmasti...kokonaisuudes hyvä projekti täs kehitteil sul:) kasi pökki...juuuu ysiä tälle x)
0   +1 +2
 
6
JM 01.05.2006
Höh, eihän tää ehi kunnolla alkaakkaan ennenku loppuu. Kovempaa junttausta odottelin, mutta sepä antoikin odottaa. Tuonne rumpu&basso puolelle kaipais sellasta jyhkeyttä, nyt tähän ei oikein saa tarttumapintaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat