Space Between

Faster5 | 22.05.2006 | Melodic Trance
3:18

Voksutrancea pienillä ysärivaikutteilla.

9.00   1265 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Martian Law 13.03.2007
Lyhyt on, ehkä sekavahko (johtuen lyhyydestä). Ehkä hyvä radiosoitto, siihen pituus onkin oikein hyvä. Soundit / miksaus kaipaa pientä hienosäätöä, mutta kun ei takerru pilkkuihin niin pakko myöntää tästä palasta löytyy todella hyviä elementtejä, mainitaan nyt vaikka eriinomainen breakbeat-osuus särötetyllä rytmillä.
P.S: En sanoisi tätä "voksutranceksi", niin pieni on vokaalien osuus. Vokaalien merkitys ja tarkoitus on tässä vähän kyseenalainen, ehkä ilmankin pärjäisi.
0   +1 +2
 
Style-0 27.05.2006
Aikas lailla aloitellaan psytrancen tyyliin...melodioita odottelen...hmm... jää hieman karvas ja sekava vaikutelma...tosi lyhyt genre tyylisekseen...
melodiat jään edelleen odottamaan...

tuotannollisesti laadukasta tavaraa, miksaus erittäin laadukasta työtä ja uppoaa taatusti omaan yleisöönsä...hieno taidonnäyte artistilta!
0   +1 +2
 
8
RadeoN 26.05.2006
Hyvää settiä on.. Rumpuihin sanon heti että kick ei oikeen potki ja tuntuu vähä hukkuvan.. ite laittasin lisää potkua siihen. muuten ihan ok haitsut ym. melodiat toimii hyivin ja edustaa sellasta perustrance linjaa. ihan toimivaa joskaan ei hätkähdyttävää. 2:05 lähtee edelleen samoilla linjoilla ja siihen toivois jo jotain vaihtelua koska saman junnaminen ei oikeen toimi pidemmän päälle. joku kiva pikkulisä melo tai vähä jotain kikkailua ni olis kyllä loistavaa matskua ;) Hyvä biisi noin yleensä ja miksausjälkikin on ihan ok.
0   +1 +2
 
9
aikapallo 24.05.2006
Olihan se varsin mukavan kuulonen perseenkeinutus. Ehkä noihin "pää" -melodiateemoihin olisin kaivannut enemmän vaihtelua, mutta jäipä ne ainakin päähän jauhamaan. Ja muuten biisistä kyllä löytyi vaihtelua sopivasti. Soundeista en osaa ikinä sanoa mitään. Tilavaikutelma näissä kaikissa biiseissä on kyllä helvetin siisti. Eli reverbejä ym. on osattu käyttää hienosti. Ehkä olen hiukan jäävi tätä genreä arvioimaan sen paremmin. Mutta hyvin tehtyä settiä jätkät!
0   +1 +2
 
9
Mokooma 22.05.2006
Tää on tämmöstä taivas musiikkia juu kattoos poijaat =) Ihan menevää settii :) Naisten hoilotteluista en oo oikeen ikinä tajunnu näissä biiseissä.Ei toimi mulle. ;) Siitä mainus kun on omassa päässä vikaa. \m/ ROK!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta