Detach

Ludvig Forte | 04.08.2006 | Chill Out
2:10

Olin sattunu laittamaan alustavan version mp3-soittimeen ja lähti yllättäen soimaan kun loikoilin ulkona auringossa kesällä. Sopi mun mielestä aika mukavasti siihen hetkeen. Päätin viimeistellä ja tämmöinen tuli.

9.00   531 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
heicky 05.05.2007
hyvän kuuloista maiseman maalausta leijuvilla soundeilla.
0   +1 +2
 
JamesMercy 05.08.2006
Ihan miellyttävää tunnelmaahan tästä irtosi. Aavistuksen ehkä turhan kirkas ja muovinen tuo leadin soundi, jotenkin liiaksi kliseinen. Melodiana toimii kuitenkin oikein viehättävästi. Reverbiä on käytetty jo lähestulkoon laittoman paljon, mutta hyvin nuo taustan padit / stringit siitäkin huolimatta kuljettavat. Viehkeää menoa. Rummut ovat soundiltaan ehkä eniten hiomista kaipaavat, jotenkin lämpimämpi, pehmeämpi ja orgaanisempi soundi olisi passannut paremmin. Nyt oli jotenkin turhan terävää tökkimistä. Vallan pätevä tunnelmapala kuitenkin, pituutta soisi vielä tulevan lisää.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 04.08.2006
Ai samperi ku on tunnelmallista. Saamarin siistejä noi sweeppailevat efut tossa... kai se pitäs itteki hommaa tollanen viirusvempele kans. ;) Makeat soundit on kyllä. Kirkasta ja kaunista. Täytyy tosiaan todeta että tunnelma on todellakin erittäin kohdallaan. Olis saanu olla vaikka 5 kertaa pidempi setti mun mielestä. Tällästä olis ehdottomasti kuunnellu pitempään. Mä en kyllä tähän mitään muuta kaipaa, ku lisää pituutta. Turha kai tässä enempää on jaaritella tai turista kun on näin asiallista soundia ja tunnelmaa. Pitempänä tää olis satavarma kybä. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat