Distances

Cold Colours | 23.04.2003 | Gothic Rock
3:54
8.91   2046 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Justifer 17.05.2004
Itse en pidä mitenkään huonona asiana tuota tekniikan kössäilyä, josta muutamat henkilöt valittavat, vaan ennemminkin lisätunnelmanluojana. Vähän sama systeemi kuin siinä, että eräät kappaleet yksinkertaisesti kuulostavat paremmalta LP:ltä kuin digitaalisesti remasteroidulta CD:ltä.

Ongelmanne on kuitenkin se, että ette - syystä tai toisesta - saa kahlittua MP3-musiikkiin lähellekään samaa tunnelmaa kuin livekeikkoihinne ja monesti tuntuukin siltä, että kyseessä olisi kokonaan kaksi eri bändiä - tai edes saman bändin eri projekteja.

Kyllähän nämä toimivat hyvin teasereina, mutta pelkkien näiden perusteella en kyllä olisi laskenut teitä millään muotoa Suomen parhaiden tämän genren bändien joukkoon, mutta onneksi te keikkailette ahkerasti ja on muutakin kuin nämä kappaleet.

Distances kappaleena on äärimmäisen herkkä ja varsinkin kertosäkeessä laulu iskee suoraan sydämeen. Mukavan yksinkertaista, eikä liika kikkailu pääse haittaamaan tunnelmointia. Tunnelma puolestaan pysyy hyvin sellaisena hallitun melankolisena, jossa on kuitenkin riittävästi rokkia, että se ei alistu samankaltaiseen fägärimeininkiin kuin joku The Cure tai Placebo, joissa en henkilökohtaisesti näe lainkaan syvyyttä. The Curesta vielä sen verran, että lopussa tulevat pimputtelut ovat aika bloodflowersmaisia ja siitä plussa.
0   +1 +2
 
10
elektrodeath 11.05.2004
Oikein tunnelmallinen biisi, suondeista tulee hieman mieleen The 3rd and the mortal nimisen bändin levy Painting on glass.
0   +1 +2
 
10
Möhökki 15.01.2004
Pahhaa julumaa goottibluusia ja hittikertsi. :)
0   +1 +2
 
Nyhde 25.04.2003
Ihan tyylikkäästi koottu kappale, joka kärsii lähinnä teknisistä pikkuongelmista. Ensinnäkään kappaletta ei ole nauhoitettu tarpeeksi äänekkääksi. Volumen tasoa olisi voinut nostaa vielä jonkin verran, jotta standartitasoihin olisi päästy. Laulu toimii ja soitto on ihan hyvää. Vastaan tulee lähinnä se seikka, ettei tämä ehkä ole aivan minun makuuni. Lisäksi mieleeni juolahti vielä se seikka, että rummut oli miksattu jotenkin turhan vasemmalle. Ei paha, mutta pienellä jälkikäsittelyllä tästä olisi saanut moninkertaisesti paremmin toimivan paketin.
0   +1 +2
 
aneroidit 24.04.2003
Hyvin rokkaa ja tässä biisissä varsinkin kertosäe toimii tosi hyvin. Vocalisti on miksattu liian hiljaiselle, mun mielestä voisi rohkeammin tuoda enemmän pintaan. Paremmalla tuotannolla biisi kuulostaisi paljon kovemmalta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta