Rooftops Keep Waving

wRENCH cONNECTION | 24.08.2006 | --
4:33

www.wrenchconnection.cjb.net

8.33   923 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Zagaar 28.08.2006
Paremmin toteutettuna nää ideat vois toimia paremmin. Näillä soundeilla ei oikein toimi. Sävellys ei ole makuuni, mutta tunnistan kyllä tyylin ja siihen genreen kyllä sävellys sopii varmasti. Laulussa on mielestäni liikaa jotain efektiä. aika rosoisen kuuloista. Itse jättäisin pois, mutta ehkä se on tyylillinen kikka.
0   +1 +2
 
cheez 28.08.2006
Hieman on hiljaisella, mutta kyllähän tuota volumea on suhteellisen vaivaton hilata ylöspäin. Taustoista tulee hieman mieleen Rage against the Machinen Battle of L.A levy, kertsissä tosin ei! Tarttuva biisi kaikinpuolin!
0   +1 +2
 
7
Kauhukuva 28.08.2006
Tuon lauluefektin takia jotenki tuli mieleen NiN. Soundit jotenkin tyynyn alla, ei räjähdä. Lauluun lisää särmää ja soundit kohalleen niin tykkäisin kovasti.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 27.08.2006
Omaperäisesti efektoitua laulua myöten. Junnaava kitara oli omiaan lisäämään pään heiluntaa. Koko raita kylläkin kaipaisi voimaa lisää, niinkuin kompressointia. Perkussioraidan ylätaajuudet oli vähän ponnettomia.

Tykkäilin kuitenkin ysin arvoisesti. :P
0   +1 +2
 
buranaC 27.08.2006
Tätä voisi sanoa wannabe-Deftonesiksi. Yritettääkö laulaja tässä matkia Chinoa?
Aika tasapaksua, soundit ovat onneksi hyvät.
0   +1 +2
 
tep 27.08.2006
Ekana kiinnitti huomionsa laulusoundiin, joka kuulosti oikein mainiolta - siis sekä laulajan tulkinta toimi, että myös tuo hieman karkeasti särötetty (?) tai muuten filtteröity soundi. Siitä tykkäsin.

Biisinä jäi vähän junnaavaksi, en oikein tiedä mistä se johtui. Jotenkin tästä jäi vähän puuttumaan se kaikista verisin fiilis ja lihaisin tunne. Rummut kuulosti sampleilta, en tiedä olivatko, ja muutenkin soitto nytkähteli vähän siihen malliin että ainakin osa jutuista lienee äänitetty ihan riffi kerrallaan ja sitten vaan tungettu sekvensseriin, eikä homma ihan pelitä - jotkut äänet tuntuvat katkeavan ja toiset taas alkavat vähän "tyhjästä".

Ja täytyy nyt whinettää siitäkin, että pikkasen löysällä volyymilla on koko (tämäkin) paketti masteroitu. Soundaa pikkasen lofilta, mutta ei hyvällä tavalla lofilta, vaan siltä että on yritetty tehdä isoa tylyä soundia, mutta ei vaan oikein osattu. Homma puuroutuu aika inhottavasti.

Kaikesta huolimatta, ei suinkaan kelvoton biisi, mutta haluaisin kuulla vähän repivämpänä versiona, kenties ihan vain livenä mäiskittynä. Ja jos tekstit on saatavilla, niin olisi kiva lukea. Nyt ei ole harmainta aavistusta, mistä biisi kertoi, ja lisäksi tahtoisin oikeasti tietää, mikä se mystinen "muu":lta kuulostava sana oli.
0   +1 +2
 
Jan C 26.08.2006
Kappas, näin jälkikäteen bändin logo katsottuna, kyseessä olikin jakoavain. :)
0   +1 +2
 
Jan C 26.08.2006
Nyt väännettiin lenkkiavaimella tiukkaan galvanoitua metallia. Raskaampaa uudispunkkiako? En tiedä, mutta oli tässä jotain hyvääkin: rumpali ja kelvolliset rumpumikitykset, korvaa miellyttävät skittasäröt, miksauksessa oli käytetty mielikuvitusta ja aikaa. Jatkakaa vähintäänkin samaan malliin, kiitos.
0   +1 +2
 
7
Shit_happens 26.08.2006
Ihan hyvää musiikkia. Jos saisitte paremmat soundit biiseihinne niin helvetin hyvähän tästä tulisi.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.08.2006
Asenteellista materiaalia ja todellista elämän soundia. Bändittä hyvää tatsia ja sellaista mukavaa grunge meininkiä!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat