Sleepin' Breeze

Dj Slex | 26.04.2003 | Ambient
4:16

Kivan rento biisi, jossa tunnelmaa :) Tehty v.2001 keväällä.

8.00   631 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Mistaken 27.12.2005
Alkuun kuulosti hieman laimealta ja kappaleen keskikohdassa on jotain jonka olisi voinut tehdä toisin, ehkä snaret lyö ristiin. Toisen kerran jälkeen kappale alkoi herätä eloon. Pidän tosta rauhallisesta kokonaisuudesta, tyylikästä!
0   +1 +2
 
8
jimbow 20.04.2004
Kuulostaa kovin yksinkertaiselta tuo melodia ainakin kappaleen alkuvaiheessa. Minuutin kieppeillä tuli kappaleeseen aimo annos mielenkintoa lisää, mikä on positiivista. Äänimaisema on kokonaisuudessaan kaunis ja harmooninen. Kolmen minuutin kohdalla olevassa bassorummussa on jotain häiritsevää päällekäyvyyttä josta en pitänyt. Tämän tyyppisestä musiikista paremmin tietämättä sanoisin, että ihan hyvä.
0   +1 +2
 
Haava 19.04.2004
Vähän ehkä on terävät saundit Ambienttiin... Myös rumpujen kulmikäs käyttö&saundi saa minut suosittelemaan Chill genreä tälle... Hmm... Tai noh... Hmm... No aikakin ambientti on minusta vähän siinä ja siinä...

Saundi maailma oli omaan makuuni vähän kliininen... Vähän rosoa ja eloa olisin kaivannut pintaan... Melodia pätkät etenivät ihan normaalin rennosti... Ei kovin erikoista, mutta sinällään toimivaa... Pikkaisen enkä jäi itseään toistava fiilis... Se on sitten makua asia onko se nyt niin huono tämän tyylisessä musiikissa... Vähän olsin ehkä lisännyt jotain kooavaa pädiä sinne vielä yhtenäisemmän pohjan saavuttamiseksi... Jooh..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat