c78dl4 (1)

MASS - c78dl4 | 05.10.2006 | Techno
5:56
8.67   461 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
amismuija 10.11.2010
HYVÄ <3
0   +1 +2
 
Raikali 09.10.2006
En kyllä välttämättä ole oikea mies kommentoimaan tälläistä musiikkia, mutta kokeillaan.

Ihan ensimmäisenä korviin pistää basson puute, odotin jotain todella potkivaa ja matalaa bassoa, mutta se jäi nyt uupumaan. Melodiapuolella homma jää hieman jumimaan, mutta taustalla kuuluvat kolkutukset tuovat tähän omanlaisensa leiman. Joskus kolmen minuutin jälkeen starttaava syntikka/padi/mikäonkaan-linja tuo eloa kappaleeseen, ja avartaa biisin äänimaailmaa kivasti. Noin 04.30 tuleva hiljainen pätkä, ja siitä hitaasti starttaileva rummutus pudottavat minut pois kyydistä, olisi ehkä saanut hiljalleen laskea tuohon suvantoon ja siitä sitten lähteä nopeasti jymisemään kunnon paukutuksella.

Ihan kiva kappale, muttei omaan korvaani mitenkään hienoa tai maailmoja mullistavaa.
0   +1 +2
 
LauriT 09.10.2006
Hauskasti tässä tehdään pilkkaa perus- "tech-house" -kliseistä. Tulee hieman mieleen Richard D. Jamesin "Druqks" -albumi. Nuo taustalla olevat kahleiden kilkutukset ovat oikein muikean kuuloisia. Tempo on ehkä hieman hitaahkon oloinen näin techno-genren biisille. Ainakin, jos ajatellaan nykypäivän sceneä. Tempoa voisi nostaa ehkä jotain kymmenisen metronomiyksikköä. Tekisi ainakin tuosta biitistä tiukemman kuuloisen, kun nyt se on tosiaan melko "rennon" kuuloinen. Bassolinjaan kaipaisin myös enemmän alapäätä (siniaaltoa mukaan?). Nyt se tuntuu jotenkin "katoavan" taustalle.
0   +1 +2
 
8
accent 05.10.2006
Joey Beltram!!! Hyvällä saundilla mennään ja välillä aika hämärääkin menoa. Puolessa välissä alkaa vähän kyllästyttämään. Itämaisen tai jotenkin aasialaisen kuuloinen kappale. Ishii ja muut japskiteknoilijat tuottaa samankaltaista kilkuttelua. Mä halausin perustaa levy-yhtiön joka ottais hoiviinsa tän tyylistä teknoa tekeviä artisteja. Mä oon nyt tullut siihen tulokseen että biisejä arvioidessa täytyy miettiä kannattaisiko sitä soittaa kissalle. Vähän kuin everhadin jotku uudet biisit; tämän voisin soittaa kissalle. Tässä tapauksessa kissa kävisi nukkumaan ja näkisi unia kiinalaisesta kalatorista josta se ryöstäisi karppia.
0   +1 +2
 
everhad 05.10.2006
Aika perinteisillä linjoilla mennään. Vähän tulee Joey Beltram mieleen, mutta voi johtua vaan siitä kun mun techno-tietämys ei ole ihan huipputasoa. Soundit on hyvät ja vaihtoja ja kehitystä riittää. Alussa olevasta räpistysbreikistä en oo ihan vakuuttunut, mutta kyllä tää muuten on hyvin tasapainossa koko biisi. Tää on varmaan hyvää musaa työnteon taustalla, täytyy huomenna testata. Jos tää kuulostaisi pikkasen modernimmalta niin tässä olis ainesta vaikka ihan oikeelle isolle levy-yhtiölle. Miksei näinkin, mutta nyt noi soundit ajaa tätä vähän valtavirran sivuun.
0   +1 +2
 
8
levo 14.10.2006
Paljon oli saundia ahdettu raitaan... Mukavia äänimaisemia. Tästä olisi voinut tehdä vaikka sellaisen pari-kolme kertaa pidemmänkin jumituksen! :)
0   +1 +2