The Waves from the Dark Shadows (Fall Part 1)

Moodish | 15.10.2006 | Chill Out
5:29

Relaxing mood music...

Speeches and whispers by my sister Taru

"I'm hearing images, I'm seeing songs No poet has ever painted.."
"Voices call out to me, straight to my heart... So strange yet we're so well acquainted."
"I let the music speak, with no restraints..."
"Carry my soul away into the world
Where beauty meets the darkness of the day."

"I feel it again... It's fall...
The waves from the dark shadows."

Taustalla oleva ukkonen äänitetty iisalmessa stereo mikillä. Samana päivänä salama iski 80metrin päässä olevaan puuhun. Harmi kun en sitä saanut nauhalle. :\

10.00   523 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
naf 22.02.2007
Tämä kuulostaa ihan joltain klassikkobiisiltä joka jää historiaan. Sais kyllä porukka enemmän imuroida tätä biisiä. Tosi musikaalinen teos ja ihmettelen miten tämä ei oo päässy mitenkään pinnalle vielä. Melodiat on todella eeppisiä. Joskus vuonna 2157 alienit kuuntelee tän biisin ja fiilistelee kybällä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 15.10.2006
Miellyttävä ambienssialoitus. Vokaalit toimivat samoin ihan mukavasti, vaikka soundi onkin jotenkin ikävän metallinen. Stringit toimivat hyvin, jylhää ja komeaa fiilistä. Semmoista tiukemman tavaran odottelua tässä koko ajan on, joko kovempaa trancetykitystä tai ihan rockrypistystä tunnutaan odottelevaan. Mutta eipä vaan, varsinainen meno onkin rentoa retrokoneilua. Eikä siinä mitään, ihan mukavasti kulkee. Rummut eivät ihan ehkä parhaalla mahdollisella tavalla itselleni kolahda, turhan kasarimaiset tai jotain. Synat ja bassot toimivat mukavammin, vaikka mitään hirveän tuoretta tai omaeräisyydellään yllättävää tässä ei olekaan. Laadukkaasti tehty kumminkin, ja pitkälle se tällä(kin) kertaa kuljettaa. Rakenne on jotenkin erityisen toimiva, semmoista eeppisyyttä ja matkan kulkemista tässä jollain lailla on. Ja mukavat ambienssit loppuunkin. Hmh. Ei hirveän yllättävää, mutta maistuvaa tuttua soundia kumminkin. Hyvä veto kokonaisuudessaan.
0   +1 +2