Motorcycle Jump Challenge

4:53

Instrumentaali synthpop? Jaa, pistetään nyt electro-breakbeat... emmää tiiä. Lyriikoita ei ole vaikka halusin kyl tehdä mut ei nyt syntynyt. Inspiraationlähteenä eräs vanha motskaripeli C64:lle... Muistelisin sen nimen olleen Eddie Kid Jump Challenge. Joka tapauksessa sitä peliä pelanneet tunnistavat tuon piipaa:n biisin loppupuolelta :) (no ei ihan tarkka kopio mutta samantapainen ja härösti kikkailtu sen kanssa). Sanokaa mitä sanotte, tää on silti tiukka!!!

8.50   546 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Airola 10.12.2006
Täs on kyl aurinkolasit päässä!
Ja sitte noita automaisia viiiuuuuuuuuujuttuja! ja VIUVIUVIUVIVUIVUVI!!!!!!!!! on niin kova!
0   +1 +2
 
10
dbgirl 18.11.2006
Minä hyppäsin ilmaan kun tämä alkoi, pelästyin mutta positiivisessa mielessä sillä tämä on todella kirkkaasti erottuva. Aivan upea melodia! Rummut toimivat, ja kaikki toimivat (kun en osaa erotella mitää soittimia). Todella kirkassoundinen, puhe sopii loistavasti tähän ja kuulostaa todella oudolta. Samoin kuin nuo oudosti maukuvat ja vääntelevät äänet. (Kiihtyviä moottoripyöriä?) Täysin sopiva pituus. Tämän minä haluaisin kuulla radiosta! Loistavaa jälkeä!
0   +1 +2
 
iikori 16.11.2006
Ensimmäinen piste tulee virvelisoundista. Itse kappale on soundeiltaan osin askeettinen, eli aika vähän on elementtejä päälekäin, mutta tästä huolimatta toimii yllättävän hyvin. Pienet pointsit myös tuollaisesta mielenvikaisesta pitchleadista, sen samplen olisit tosin voinut ajaa jonkun 8-bitittäjän läpi. :/

Mielenkiintoinen lopetus biisissä. Ei hullumpaa, itse toki suosin karumpaa soundia melodiaa kuljettavissa elementeissä, mutta kyllä tämä hyvin näinkin menee. :)
0   +1 +2
 
7
LauriT 26.11.2006
Melkoisen ohkaisella bassosaundilla lähdetään liikkeelle. Tämä on sellainen intro-saundi. Mutta sitä ei oikeaa bassoa ei kuitenkaan tule näköjään sittenkään, eli basso kaipaisi vielä aika paljon hiomista. Kannattaisi ehkä tässä tapauksessa lisätä sellainen matala sub-basso, joka on tehty puhtaasta siniaallosta ja kaksintaa tuo nykyisen basslinen oktaavia alempaa. Tätä sub-bassia voi vielä voimistaa alipäästöfiltterillä, kun kaikki glidet ym. artikulaatiot yleensä tuppaavat lisäämään siihen siniaaltoon kaikenlaisia ylimääräisiä taajuuksia, jotka sotkeentuvat muiden instrumenttien kanssa ei-toivotulla tavalla.

Muuten tämä kyllä toimii ihan kohtalaisen hyvin. Mukana on kiintoisia sämplejä sekä tiukka kasaribiitti, joten kovin kaukana ei voida olla. Kunhan tuon basslinen saisi vaan kuntoon, niin sitten tämä kyllä toimisi *erittäin* hyvinkin.
0   +1 +2
 
Rojola 01.12.2006
taiteellista on, vähän sellasta ninjatune-henkeä. pirun tyylikkäät rumpufillit myös, virvelissä on asennetta, mut ehkä reverbin määrä vois olla enempi :D:DD: D: :D:D: D ainai ja bassokuviossa on paljon ritariässä vaikutteita havattivssa, tossa ku tulee puolesävlils nit samplei ja "peliääniä" nii se o tiukka hiano! mut jotnekin mä aistin tästäkin selalsta synkkää fiilistä :D ei tainnu pelaajalla motorcycle jump challenge mennäkkää hyvin, tais jumpit epäonnistua kun näin itkettää! tai sit tulee sellanen olo et se peli on vaa koodattu sillain et se o mahdoton pelata läpi ja se turhauttaa.

toi trance/happy hardcore-synaleadi on hiinä ja hiinä pystynkä mä sulattamaan sen :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat