Beyond the Gate

Green Ray of Light | 17.11.2006 | Psytrance
6:46

Bit less minimalistic psytrance this time. ;)

9.00   458 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jonesss 09.02.2007
Jees. Soundimaailma on ihan hemmetin hyvä. Mahtava bassarisoundi, olisi kyllä ollut mukava kun tuo bassari olisi jossain vaiheessa vaihtunut kunnolla potkivaan. Ja vähän ehkä nuo haitsut ja virveli ovat liian kirkkaita muuhun taustaan..

Synapadi alkupuolella on todella tunnelman luojana, tuo sitä uhkaavuutta ja vaarallisuutta, ehkä lupailee vähän liikojakin että jotain päräyttävää full-on:a on tulossa.

Todella hienosti rakentuvaa maisemaa melodiapuolella, hienovaraisesti säädettyjä synakuvioita jotka muuttuvat liki täydellisesti virran mukana.

Tähän on saatu hyvin livemäinen tunnelma, loistavaa jamittelua varsinkin tuossa väliosassa missä ei ole rumpuja ollenkaan.
Sen jälkeen menee ehkä turhan nopeasti duurivoittoiseksi, ei oikein kerkeä korva tottumaan vaihtoon uhkaavasta mollista. Vai vaihtuiko se edes.. hmmm..

Alkupuoli biisistä oli niin hyvä että ysin joudun antamaan.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 30.11.2006
Hyvällä fiiliksellä alkaa, hiipivä kauhusaundi natsaa erinomaisesti joskin loppuu turhan nopeasti.

Bassolinja on just siistillä tavalla suomisaundi, tykki rytmi ja hauska saundivalinta (joka on tosin miksaukseltaan vielä aika laiha, kaipaisi munaa, ehkä jollain säröttelyllä voisi saada voimaa, ja kompuralla).

Rumpusynasaundit toimivat hauskasti. Miksauksen stereokuva on miellyttävä, tulee sellainen fiilis että on tiedetty mitä ollaan tekemässä kun saundeja on pannailtu. Kicki jää ihan onnettomaksi hötöksi, ei pidä yllä minkäänlaista perusrytmiä, eli siinä saisi olla todella paljon enemmän potkivuutta.

Ja potkivuuttahan tässä saisi olla enemmänkin, kaikin puolin. Voimakkaasta kickistä nyt saisi jo melkoisen paljon selkärankaa.

Vaan sitten nää sisällölliset jutut. Ihan loistavia melodioita joissa on todella siistiä träkkerimusafiilistä (ja joiden yhteispelistä kuulee todella että tekijällä on musiikillista ja harmonista ymmärrystä). Rytmiikkakin toimii, joskin loistaviin melodioihin tämä nojaa kaikista eniten. Noita kun vielä elävöittäisi filtterikikkailuilla ja muilla efekteillä (ja ehkä miedolla säröllä) niin huhuh.

Ideat siis joka tapauksessa suurimmaksi osaksi aivan täyttä kymppiä. Lopussa mennään ehkä vähän hajanaiseksi, kaipaisi enemmän rypistystä. Ja potkua vaan saundeihin lisää niin tämä projekti räjäyttää kaikki pankit.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat