Chased to Death

jaggeDBass | 23.01.2007 | Drum'n'Bass
3:39

kunhan rytistellään 2-steppinä

8.00   363 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
e2 13.02.2007
Ihan kivalla bassolla lähtee käyntiin. Vähän kyllä muovisen oloinen.. Sais olla vähän fatimpi ja matalempi. Tai vaikka toinen subibasso perus siniaallolla soittamassa samaa linjaa ton päällä viel niin yhdessä ois munakkaampi lopputulos. Nuo joltain hälytyssireeniltä kuulostavat äänet toimii ihan kivasti tässä, mut pikkasen kesken katkee aina. Ei nyt pahast haittaa mut pidempi release niin et kivasti feidaantuu pois niin ois parempi.

Drumworkki on kyl aika taattua perusrumpubassorytkettä. Toimii kyllä. Hyvä nostatus tossa 1:12 - 1:35. Sitten taas rymistellään hitusen muuttuneella soundilla. En tiedä ootko ruuvannu bassosynaa siinä vai ottanu ihan toisen synan päälle ja sitä ruuvannu mutta hyvin kuitenkin toimii. Mukavan crispiä kirkkaampaa soundia kuitenkin tulee mukaan ettei kyllästymään pääse.

Ja tuleekin mukaan ihan mukava synatiluttelu. Vähän ehkä monipuolisempi soundi sais siinä olla, mut toisaalta toi on aika kivan prodigymainen, joten kivasti ysärinostalgiaa saatiin mukaan.

Maistuva rytistely kyllä, mutta jos ois vähän monipuolisempi ja pidempi setti laajemmalla äänimaailmalla ja muutamilla lisämausteilla niin saattais olla erittäinkin tiukak.
0   +1 +2