Misplaced Fingers

4:16

Itselleni täysin uudenlaista saundia. Hitusen rennompi rumpubassokappale, FL Studiolla.

8.50   654 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
e2 13.02.2007
Mahtava alku, täytyy myöntää! Matala huojuva soundi ja etäinen dubmainen urku toimii pirun hyvin. Ja lo-fi-suhina maistuu kyllä meikäläiselle. Kun mukaan tulee nuo hieman kyllä kieltämättä turhan mekaaniset rummut niin tunnelma vähän ehkä latistuu (tosin täytyy kyllä todeta, että äsken kuuntelin kuulokkeilla ja nyt kun vaihdoin monitoreihin niin rummut kuulostaa paljon paremmilta). Mutta vähän ehkä jotain rosoisuutta noihin rumpuihin vois tehdä terää. Ja vaihtelua tosiaan.

Tuosta 24 sekunnin jälkeen alkavasta synasoundista en ensin oikein pitänyt, mutta kyllä se nyt loppujen lopuksi ihan jees on. 1:25 mukaan tulevasta atmosoundista sen sijaan tykkään kovastikin. Pianotiluttelukin on ihan kiva. Vähän pidempi sävelkulku siihen niin päästäisiin kunnon Omni Triomaisiin viboihin.

Oikein kiva veto. Tykkäsin enemmän kuin Chased to Deathista, mutta parantamisen varaa on toki aina. Tyyli on kuitenkin juuri semmosta mistä tykkään eli atmosfäärisempää ja sopivan tummaa olematta kuitenkaan liian synkkää. Tätä tyyliä ja fiilistä hieman paremmalla tuotannolla niin olen myyty. Kyl tää nytkin jo faniutumisen arvosta settiä on :)
0   +1 +2
 
8
dbgirl 12.02.2007
Ihan hämärä alku :) Jännä ja outo melodia. Omaperäinen. Urut tuovat tähän muuten positiiviseen biisiin synkkyyttä. Ristiriitaista, mutten tiedä hyvällä vai huonolla tavalla. Pyöreä, kuiva, tiivis, vakuumipakattu.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 11.02.2007
Hihateista sen kuulee, liian mekaanista. Ei silleen solju. Enemmän liikettä, enemmän kerroksia ja vaihtelua sekä rumpujen järjestykseen, että soundiin. Sellaista kaipaan. Ja nyt rummut jyystää taustalla koko ajan, muutama kikkailu olisi virkistänyt.
Tilan tuntua ei oikein löydy mistään, se olisi jees.
Ei voi kuitenkaan taaskaan sanoa, että ihan kauheita mokia olisi tai, että ei pystyisi kuuntelemaan, mutta parantamisen varaa on. Aina.

Bassopäästä plussaa, pyöreältä kuulostaa eikä sekoitu kuitenkaan rumpuihin. Kirjaimellisesti viidakkomeininki, instant jungle - lisää vain ihmissyöjäheimo viidakon siimeksestä. Eli joko se liike kun juostaan karkuun tai sitten se agressiivisuus.
0   +1 +2
 
Begga(R) 04.06.2007
Mieleeni palaavat kaiken mualiman vanhat Harcore Rave-skenen biisit -90-luvun alkuajoilta. Syntikat kuulostavat sangen kotoisilta ja biisikin sujuu suht koht kiinnostavan oloisesti. Toisin sanoen aika hypnoottista tunnelmointia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat