Kalevi ja Kurat

Mina | 16.02.2007 | Folk
5:52

Tarina Kalevista ja Paholaisesta. Paholainen tulee Kalevin luo ja sanoo ottavansa Kalevin mukaansa, koska hänen syntinsä on liian suuret. Kalevi selittää, ettei syy ole suinkaan hänen vaan hänen äitinsä. Paholainen nappaa äidin mukaansa, mutta Jumala ottaa äidin taivaaseen ennen kuin Paholainen ehtii helvettiin. Äiti oli puhdas ja hyvä. Seuraavaksi Kalevi syyttää isäänsä, mutta Jumala ottaa hänetkin taivaaseen. Sama kohtalo on myös veljellä ja siskolla. Viimeiseksi Kalevi syyttää vaimoansa ja syypää löytyikin vaimosta. Paholainen on tyytyväinen ja Kalevi saa soittaa banjoansa maailman loppuun saakka.

Old-time musiikkia viron kielellä. Sekä sanat että sävel ovat omaa käsialaani. Viron kielen taitoni ei ole kummoinen joten todennäköisestijoukossa on myös hieman suomea. Kappale oli alunperin amerikan kielellä.

Tällä kappaleella oli tarkoitus osallistua sävellyskilpailuun, en kuitenkaan ehtinyt palauttaa sitä määräaikaan mennessä.

Tätä en myöskään ehtinyt harjoitella. Pitäis reenata siis enemmän.

9.67   763 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
johnnymichael 28.02.2007
Lostava veto! Tällaista ei tule usein kuultua mikserissä. Hyvä tarina, vaikka kappaleen sanoista ymmärsin vain sanan sieltä ja sanan täältä.
Loistava tunnelman luonti kappaleessa, sellainen hieman paradoksaalinen. Banjo ja akustinen kuulostavat yhdessä aina hyvältä!
0   +1 +2
 
10
Rojola 20.02.2007
oikke mainio veto! kielisoitin kuulostaa jälleen tosi hyvältä :) tunnelmallista kamaa ja kaikesta surusta huolimatta kalevi tuntuu onnelliselta. mutta onhan sillä aikamoinen taakka kannettavanaan ku perhe ja sukulaiset joutu helvettiin. hyvä groove!
0   +1 +2
 
10
Ossak Niämise Kalevi soitta banjo vai??? En tiännykkä...

Tämä onki vähä tämne synkemp biisi mitä toi edelline. Ja komioit laulustemmoi ikä on kans mukan. Kyl tämä tykittä!!!! TIIIIUUUUKKKAA!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta