She sells seashells

Odjom | 01.03.2007 | Chill Out
5:23

Atmospheric piano breakbeat psy rhythms and melodies.

9.50   845 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SpeaK 12.03.2007
Alku vakuuttaa perkussiomeiningillä ja kivalla pädillä. Ihania filtteröityjä soundeja tulee esille, tykkään. Nyt alkaa hahmottua pari eri rytmiä päällekkäin.

Tässä vaiheessa biisin tunnelma minun korviini latistuu. Huilu & pianosoundi on molemmat hyvin midimäisen kuuloisia, enkä edes oikein pidä tuosta pianokuviosta erityisemmin. Jälleen rumpujen kohdalla tulee myös midifiilis. Muuten kaikki psykedelia näiden ympärillä toimii kyllä hyvin. Taitaa olla makuasia, mutta itse en pysty kyllä tästä pianosoundista ja näistä pianokuvioista nauttimaan. (vaikka kyllä pianomusaakista pidänkin)

Kivoja effektejä jatkuvasti siellä täällä. Biisi loppuu jotenkin yllättäen, johtuen varmaan biisin rakenteesta jossa... Jota ei oikein tunnu edes olevan. Biisi ei kehity, vaan tuo satunnaiselta kuulostavia elementtejä mukaan vuorotellen. Miksaus oli jotenkin lättänä, ihan kuin olisit vähän epävarmasti tuonut näitä kaikenlaisia soundeja esille.

Ei kuitenkaan huono biisi, ja luulenpa että olisi eri fiilikset jos pianosoundin tilalla olisi ollut jokin muu soundi, ja samoin rumpujen ja huilujen tilalla. :P Tästä saisi kyllä hienoa tavaraa, kunhan miksausta, rakennetta ja soundeja vähän katselisi uudestaan. Itselle ei nyt tällä kertaa ainakaan uponnut.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 12.03.2007
Jee, täällähän on oikein positiivista kommenttia ja kaikkea <3 Ääni alkaa löytää yleisönsä.

On kyllä todella hyvä biisi. Ei mun tee mieli kyl kritisoida tätä oikein millään tavalla.
0   +1 +2
 
9
EvaSound 09.03.2007
Mukava tunnelma biisissä alusta loppuun.. Sopii mainiosti illan hämärille tunneille. päässä pyöris kaikenlaisia mielipiteitä tästä biisistä, mutta kun ei juuri nyt osaa niitä sanoiksi pukea.
Rummut ja perkussiot ovat eritysesti mun mieleen ja en kyllä pahaa sanottavaa tästä löydä.
Ja jos vielä tuota äänimaisemaa kehuisi, oli itseasiassa päräyttävä kokemus kuunnella tämä biisi.
0   +1 +2
 
punapää 08.03.2007
Tulee jostain kumman syystä turkin reissu mieleen..ja niin levee hymy tän biisin myötä. Tämän lyylin makuun on tääki biisi.. <3
0   +1 +2
 
odkid 06.03.2007
Tosi hienot polyrytmit. Leijuvaa psykedeliaa. "Chillii" ja "diippii shittii" yhtä aikaa. Hieno, muuttuva kokonaisuus. Dynamiikkaakin on tosi mukavasti hyödynnetty. Hitto että olikin hyvää perkussion käyttöä! Biitin hajoamiskohdat varsinkin. Loistavaa!
0   +1 +2
 
Ilup Per Od Lid 01.03.2007
Letkeen kuuloista leijuntaa, bassolinja on erinomainen. mun mielestä vahvin tähän astisista tuotoksista. Sopivasti tilaa soittimille jätetty, ehkä jopa liikaa. Soundit vois olla ehkä vähän rankempia ja säröisempiä, saattais toimia?? Hauska nimi!
0   +1 +2
 
10
Heavenlytrolls 01.03.2007
mikä nimi ja ei itse biisikään ollut huono!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat