Monolithic March

Synthez-vous | 16.04.2007 | Electronic
5:08

March: the third month of a year.

8.33   587 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Elektrojänis 30.06.2007
Kirkasta kyllä... Mutta jäi vähän varsinkin inton kohdalla mietityttämään, että onko osin vähän liiankin kirkkaat. Tuo arpeggio pistää ainakin luureista aika kovaa. Muut soundit toimii kyllä paremmin ja myöhemmissä kohdissa arpeggiokaan ei pistä ihan niin pahasti kun on muita instrumentteja tasaamassa sen vaikutusta. Lopussa se tietysti taas pistää kovempaa kun on vähemmän tavaraa sen kanssa.

Itseeni ei sinänsä tämä jarre tyylinen juttu niin kovasti iske, mutta on tässä silti kieltämättä ihan hyvin tavoitettu sen kaltainen tunnelma. Lisäksi toimisi varmaan tanssilattiallakin jos ei ihan limudiskoon mennä (sinne tarvitsisi jonkin sortin laulut varmaan). Lisäksi tästä on maltettu tehdä sopivan mittainen. Tän kaltaisista maalailuista tulee helposti mielestäni liian pitkiä.
0   +1 +2
 
8
Tri P 12.05.2007
Jarre on siirtynyt uudelle vuosituhannelle:) Stocco ja OTakunst ovat oikeassa. Mukavasti kasvaa. Kompissa voisi tapahtua rytmisesti enemmän, synkooppeja ja semmottis, mutta ehkä sellaset ei sovi tällaiseen musaan.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.04.2007
Kuten Stocco sanoi, selkeät ja raikkaat äänet. Kappale tosiaan on yksinkertainen, kaunis ja hieman melankolinen, mutta energiaa ja tanssittavuutta löytyy myös. Padit ovat mukavan ilmavia ja maalailevia. Toimii, toimii hyvin.
0   +1 +2
 
9
Dubbha 09.10.2007
Hemmetin hieno kappale! Sopivan korkealentoista ja kirkasta. Sori jää vähän tyngäks tää kommentti mutta liian kiire että ehtisi kirjoitella sen syvällisemmin. Playlistille menee.
0   +1 +2
 
8
Stocco 17.04.2007
Täähän oli pirun menevä raina. Kivan selkeet ja raikkaat saundit alusta alkaen. Pelkäsin et tää jää vaan sellaseks fiilistelyks, mut kylhän täs oli jopa energiaa jonninverran. Kiva perus baseline myöskin sykkii. Rumpuilut on aika minimaalisia, mutta ehkäpä hyvä niin ettei mee liikaa huomioo onnistuneelta melodialta kikkaileviin haitsuihin. Toi melodia vaan loppuu tuol loppupuolel vähän tökerösti.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta