Waiting the call

3:26

Maistianen Carrion Kennels 07 demolta!
demoa voi tilata guitare@jippii.fi hintaan 3e+pk/nouto

7.50   1888 kuuntelua

Kappaleen sanat

Mirrors haunting
I see myself chasing me
Bullet in my head
Just to feel myself so free
---
No time to write
No place to hide
I'm finally free
But she cab't let me be
---
This call that makes me
Wanted
This call that makes me
Granted
This call that makes me
Powerful
This call that makes me
Lifeful
Again
---
Foreclosure coming
Making time to be
Screen shows death
To enlarge the greed
---
This call that makes me
Wanted
This call that makes me
Granted
This call that makes me
Powerful
This call that makes me
Lifeful
Again
---
[solo]
---
Figurine
I'm shivering
I'm finally free
But she can't let me be
---
This call that makes me
Wanted
This call that makes me
Granted
This call that makes me
Powerful
This call that makes me
Lifeful
Again

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jaakkokujaakko 29.03.2008
Aika rankka alotus biisille. (bon!)

Perussetti ihan ookoosti kasassa. Vähän ponnettomaksi on jäänyt miksaus. Masteria olis voinut nostaa ja balanssit olis voinut ruuvata kohdilleen ennen kun aletaan julkaisemaan.

Yhteissoitto oli kouluarvosanana kasipuolen pintaan eli ei ollut mitään erityistä, paitsi että soolo-osuus olisi saanut olla virheettömänpää ja vähän paremmalla maulla tehty. (tietty ellei soolo ollut tarkoituksellisesti soitettu päin helvettiä mitäänsanomattomalla maulla ja sitä perustellaan jollain taiteellisella näkemyksellä tai muulla paskalla)

Rummut ja basso on ihan liian taka-alalla: tämmösessä ränttätänttä musiikissa sopisi minun mielestä olla perseelle potkiva basari ja rouhiva bassomörinä. Kitarasaundit on ihan sopivat tähän installaatioon. (pisteet siitä)

Laulu tuki kokonaisuutta ja sen varaan tän biisin yleiskuva näyttää rakentuvan (mutta laulussa oli ihan hirvee kaiku). Köörihuudot oli odotettavissa ja ne ei vakuuttanut.

Lyriikan puolelta sen verran sanottavaa, että tuon biisin intertekstuaalisuus on aivan jossain perseessä. Tämän takia on melkein surullista kuulla kuinka harmittavan moni ug bändit vetää paskalla lontoon kielellä tuhansiin kertoihin jynssättyjä fraaseja. Jotain sisältöö sanotuksiin (nirvanat tuli ja meni)!!

Kaikki yhteen summailtuna ja vertailtuna tästä voi vetää vaan yhteenvedon että kyseessa on kompakti ja nykyrokkaava autotallibiisi.
0   +1 +2
 
Grazy Mama 23.11.2007
Soundit on hieman raa'an oloiset mun korvaan ja vireet vähän heittelee, laulussa liikaa kaikua, joten ei pysty oikein keskittymään itse biisiin. Soitto kaipaa pientä viilaamista, että saate tarkkuutta lisää. Hyvä tästä vielä tulee;)
0   +1 +2
 
Sental 23.11.2007
Nyt oli jostain tullut liikaa vääränlaista kaiku-efektiä osiin soittimista. Se huone-tyylinen kaiku on ihan jees joskus, mut ei vokaaleissa noin vahvana. Sit ainakin basari sais kuulua ihan mahdollisimman kuivana ja selvänä. Biisissä on ihan potkua, mut toi kaiku-juttu pilaa ainakin mun korviin koko jutun.
0   +1 +2
 
Shadow_fox 22.11.2007
Ei oikein osu kuuntelemaani genreen, joten en uskalla sanoa oikein mitään.
0   +1 +2
 
FogHornDynasty 13.08.2007
Livenä toimii varmaankin paremmin. Soundit nyt on mitä on... Laulu ei oikein vakuuta.
Mutta, kuuntelisin livenä.
0   +1 +2
 
7
Breeding Sky 07.08.2007
Yhdyn Tohon Edelliseen Sen Verran Että Ei Oo Oikee Munkaa Genre, Mut Ei Tästä Oikee Muuta Keksi Ku Ton Että Rummut Sekoilee Aina Välillä. Muuten Kyllä Saattaa Olla Hyväkin Omassa Genressään.
0   +1 +2
 
Guitarwall 02.06.2007
Kertoo jostakin, jos kommenttiringissä edellisenä tulleella trance-palalla oli hevimiehen mielestä rankemmat soundit kuin tässä. Kuinka kovaa tätä olisi tarkoitus kuunnella? Miksi ihmeessä miksaus on jätetty noin järjettömän alas? Biisistä puuttuu botne täysin, kyllä siellä välillä basso kuuluu vinkuvan, mutta lähinnä säälittävän kuuloisesti. Missä kitaratyylille ominainen wall of sound-äänimaailma? Ei näin, ei ikinä näin. Miksauksen ja masteroinnin kautta uudestaan, kiitos.
0   +1 +2
 
MKDELTA 02.06.2007
Kova meno, ei niin kova äänitekninen puoli (joka ei nyt hieman outoa basarikaikua lukuunottamatta härinnyt) ja kivoja riffejä. Enpä osaa oikein muuten kommentoida, muut ovat puretuneet kappaleeseen ja sen verran hyvin.
0   +1 +2
 
Meddi 01.06.2007
kunnon röyhtäisyllä on aina hyvä aloittaa biisi. nuoria jätkiä näyttää olevan. miten otte saanut niin aidon kasarisoundin? herättää vanhoja muistoja lepakosta. ei huono biisi, siis.
0   +1 +2
 
9
Bestial Warlust 01.06.2007
kyllähän tämä kova rytäisy on,soolo oli helvetin taidokas,biisi saisi muuten olla nopeampi.riffit oli aikamoisia taidonnäytteitä,kuulosti jossain vaiheessa vähän Panteran riffittelyltä.Vokaalit oli muuten hyvät mutta olisivat saaneet olla vähän agressiivisemmat,tykkäsin siitä kun kitarat jätti soimaan kun tuli vokaalit.great work
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4