Pan's Dance

11:17

Tässä lisää tulevan Shostakovichin pianopreludien inspiroiman ambient-albumin satoa. Tämä tarina vie meidät lumotun metsän halki pimeään ja vähän pelottavaankin Pan-jumalan luolaan, jossa tämä vanha luonnon- ja aistienläheinen jumalhahmo esittää oman groteskinkauniin tanssinsa. Yhteistyössä Lena Selyaninan kanssa.

9.33   709 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Siddhartha 27.10.2007
todella hyvä alku, kitara oli tunnelmallinen. Itseasiassa se on hyvä ja tunnelmallinen läpi virren.
(tai no millä se nyt on tehtykään mut enivei...)
Lopun tummuus taas tuo mellevän vaihtelun kokonaisuuteen.
täs on kyl vähän sellasta siroa ja kaunista houkuttelua ja sit ansa laukee meininkiä.

mutmut...sit tää pimpelipom osasto... en oikeen tiiä. leikkisähän se kyl mut....no en sano mitään.
0   +1 +2
 
10
Alun puolesta on outo... Itselleni ei tullut sellaista tule tänne fiilistä niinkuin Puukissa oli saanut, mutta enenmän sellasta mitä helvettiä fiilis... Erittäin epämääräinen...(Kiitoksia siitä...)

Sitten putoaa kuuntelija johonkin metsään jossa metsä vähän puhuu ja tuntuu siltä kuin metsässä odottaisi joku joka aikoo syödä kuuntelijan...

Mutta sitten 8 minuutin kohdalla alkaa joku todella skitso hetki jossa miettii mitä hemmettiä tässä on haettu... Juuri tuollainen todella outo tuhon, ilon ja hulluden välille menevä kohta...

Aika pimeetä... Ehkä pimein tämän projektin biisi... 10 pistettä ei riitä... Ehkei tälle riitä mitään arvosanaa... Ihan sairaan mahtava biisi...
0   +1 +2
 
8
mahan 26.10.2007
Jäin sitten koukkuun!
Jessuksen hieno sovitus, varsinkin nuo molli/duuri käännökset introssa. En tiedä onko akustiskitta soitattu tai sample mutta hienolta kuullostaa.

Tykkään tällaisesta RELAXmusic biiseistä. Tää tuo väkisinkin sulle ysin edestä pojoja. Hyvää työskentelyä pitää arvostaa! Laikit!

T. MAHAN
0   +1 +2
 
10
Herkästi, viivytellen, vietellen, kutsuen... tänne, tänne.
Aavistuksenomaisia kuiskauksia, jotka vain aistii kehollaan, väreilyä, äänien hyväileviä taajuuksia, tässä on ihminen ja jumaluus läsnä.

Lähemmäksi, ole rohkea, ota askel lähemmäksi...

Muutos, ahmaisu, luisuminen, siellä on syvyys, siellä on syötti, siellä on kaikkien kauniiden muisto. Valkoiset luut murtuvat kuin marjat olennon kiivaassa syleilyssä. Olento muuttaa muotoaan, mahtailee, lähestyy, nuolaisee, ryömii lähelle, oikaisee itsensä ja tanssii... tanssii hekumallisen polttavasti poraten katseensa kohteeseensa taivuttaen tahtoonsa, jumalaiseen tahtoonsa... tanssien.

Sen viehkeydellä ja röyhkeydellä ei ole rajoja, se tanssii nautinnollisesti.
Tanssi alkaa hapuilevasti, vaan nopeasti olennon askelkuviot ovat julkean kaunista koreografiaa... hekumallista riittiä.

Kauneus on katsojan kehossa, hekuman keskipisteessä, kaikki on samaa sulaa ydintä...

Hekumallista riittiä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat