Work hard and die

2:43

That's how life goes... Mulla on muistissa miljoona pikku riffiä ja ajattelin nyt pistää yhden purkkiin. Improvisoin siihen pienen melodian ja sitte vaa annoin tulla mitä tulee. Perkussioina käytin mm. pizzapahvilaatikkoa, viinilasia ja olutpulloa :) Biisin nimi tuli sen hetkisestä vitutuksesta, joka tosin muuttui hyväksi mieleksi biisin konkretisoitueassa. Toivottavasti herättää muissakin hyviä fiiliksiä! Alors, Voila!

10.00   749 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jahas, uusi upea tekijä täällä, siis minulle uusi.

Arkisen mainiota kevyttä ja kuitenkin erittäin vakuuttavaa kenttärullausta, jossa on mausteet matkassa rouhittuna ei jauhettuna. Biisi vaikuttaa noin vaan kokoon kursaistulta, mutta on vankasti kasassa ja idea toimii. Kierrätys on päivän sana ja ääni.

Hyvänmielen biisi, ehdottomasti.
0   +1 +2
 
10
christoart 17.11.2007
Todella hyvää improvisointia, ja tuo taustakomppi kuulostaa maailmanluokan idealta. Samaa mieltä olen muiden kommentaattorien kanssa siitä että hyvän muusikon ei tarvitse välineurheilla!
0   +1 +2
 
10
Todellakin kevyttä kuuntelua... Mietoa vetoa näin perjantai aamuun.... Oikein miellyttävää...Astetta jazzimpaa tavaraa jopa... Viinilasia tännepäin! Ja vähän pizzaa myös! Loistava tunnelma!
0   +1 +2
 
10
Gartza1962 16.11.2007
Tosi pätevää soittoa. Pizzalaatikkosoundi on pop! Tämä vain osoittaa ettei muusikko tarvitse viimeisintä ja erityisesti kalleinta tekniikkaa! Melodia on miellyttävä, tulee hyvälle mielelle. Biisin nimi ei vaan täten osu kohdalleen... (;-)) Pitäisi olla ennemminkin "Play cool and enjoy!"
0   +1 +2
 
10
karlito__ 18.11.2007
loistavaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat