Cyclical

Tommy Olpran | 02.03.2008 | Drum'n'Bass
4:07
9.00   424 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mousedj 05.03.2009
Moikka käy kuuntelemassa ja kommentoimassa mun projektia mikäli oot house-musiikin ystävä :) mikseri.net/mousedj
0   +1 +2
 
9
iq0 19.06.2008
Erittäin taidokasta ja tunteellista sävellystyötä.
Mikään ei ole parempaa kuin rauhalliset "fiilikset" sekoitettuna
nopeaan ja muhkeaan rumpubasso rytmiin. Tämä toimii kuin
kylmä olut juhannuksena.
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 12.03.2008
Eilen jo piti jättää tälle biisille pientä kommenttia, mutta selain intoutui jumittelemaan rankemman kerran.

Meitsi tykkäilee ihan älyttömästi tosta melodiasta ja näteistä arpeggiolinjoista. Iski heti kauhiat himot tehä oma näkemys biisistä. (?)

Rumpuohjelmointi ja samplevalinnat ovat aika lailla Makoto-henkiset, hyvässä mielessä. Hi-hat tuntuisi tikkaavaan vähän turhan lujaa, kysymys on tosin makuasiasta. Basari on aika kiva tuommonen matala tumpsahdus. Snareen oisin toivonut enemmän vaihtelua, tuntuu, että rumpubiitit on otettu tietyllä tavalla varman päälle. Siitä kiitoksena on kuitenkin varsin ehjä kokonaisuus rakenteellisesti, eikä meikäläisen tekeleille ominaista häröilyä ilmene.

Sävellyksenä erittäin miellyttävä teos. Jos tosiaan sallisit (sallisitte?) biisin melodian + arpeggiosetitysten lähettämistä jälleenkäytettävässä formaatissa, niin olisin enemmän kuin kiinnostunut kajomaan tähän biisiin likaisilla käsilläni.
0   +1 +2
 
-Juha- 30.07.2008
Ohhoh, komppihan rullaa oikein vauhdikkaasti... en vaan tykkää ton tyylisestä snaresta. Sellainen kevyempi olisi mukavampi, mutta makuasiahan tuo on. Alkava kitara pätkä kuulostaa oikein hienolta ja eteeriseltä. Samoin tuo piipitysleadi kuulostaa huipulta ja sen melodia on onnistunut. Biisin rakenne on myös hyvässä kunnossa. Kokonaisuutena todella kaunis biisi, jonka vahvin osa oli tuo kitara ja piipitysmelodian yhteensopivuus ja niiden luoma upea tunnelma. Miinusta tosiaan vähän tuosta snaresta, mutta ei paljon. Samaan malliin vain!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta