Utulento

10:32

Varsin epäkunnollinen kappale saattaa olla("huono" äänenlaatu, vähän soittimia ym. "virheitä"), mutta hakeutukaa tunnelmaan jos vain voitte löytää sen. Seisaaltaan improvisoitu.(siltä seisomalta siis, kahdelta seisomalta itse asiassa..)

Ja tosiaan, alku on kehnompi kuin loppupuoli, virtaan on aina vähän hankala suoriltaan hypätä..

9.33   255 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Asam 18.12.2013
Rauhallinen satama, jonka vesi on jäätynyt kirkkaaksi. Tuuli huojuttaa korkeita kuusia taaempana, siniharmaan talvitaivaan alla. Avovettä ja sen lähellä avanto. Avovedessä sorsa, avannossa kala. Kala näkee unta sinisestä taivaasta, jolle syntyy kaunis valkoinen pilvi. Kala palvoo pilveä jättiläismustekalana. Tämä herättää kaupungin asukkaat. He kirjoittavat kirjeitä, joita kyyhkyt vievät jumalan valtaistuimen juureen. Jumalalla on kyky saada kasvit heidän kodeissaan kasvamaan. Mutta oikeastaan asukkaitten ajatukset tekevät sen (niiden nähdään sykkivän taivaalla ja provosoivan kasvien kasvua). Kasvit kasvavat ylös taivaaseen ja muodostavat metsän ja vuoren, jonka juurella meri on vain pieni lampi.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 30.04.2008
Aivan loistava tunnelmallinen alku tuolta istumalt... siis seisomalta improvisoituna! :-D)) Mielenkiintoinen lento tästä muodostuikin, aivan kuin haukkana olisi tasaisesti liitänyt aamuisessa rauhallisessa maisemassa... Pieniä heilahduksia muutamissa nuoteissa esiintyi, mutta ne nähtäköön lennossa tapahtuneiksi yllättäviksi tuulenpuuskiksi.
0   +1 +2
 
9
Sojn 19.05.2008
Herkkä ja kaunis. Aamutunnelma. Loppua kohden kaipasin hieman lisää tuulta siipien alle, mutta kokonaisuudessaan biisi on kyllä varsin onnistunut.
0   +1 +2