15 Minutes of Fame

Makaberi | 18.06.2008 | --
2:46
6.00   376 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jaakkokujaakko 17.08.2008
Jätetään se kommentti - vihdoista viimein. Aluksi pahoittelen sitä kun en aikaisemmin ole kirjoittanut kommenttia vaikka olen luvannut. En viitsi kirjoittaaa jokaisen kappaleen kohdalle samoja asioita joten tiivistän sanottavani tähän yhteen viestiin.

Lähdetään vaikka aluksi miksauksesta ja saundeista. Instrumentit tulivat esille sopivassa suhteessa toisiinsa nähden, ja yksittäiset saundit tukivat toisiaan muodostaen näin eheän stereokuvan. Yhteissoitto näytti sujuvan hyvin verraten bändinne nuoreen ikään sillä suurempia mokia oli hädintuskin havaittavissa. Soittimissa ei siispä ole selvästikään aloittelijoita.

Huomasin kappaleista sen että turhaan miksaukseen ei olla käytetty liikaa aikaa. Itse en henkilökohtaisesti ole kovin perehtynyt rockmusiikkiin noin ylipäänsä, mutta stereotypiat puhukoot nyt puolestani; tämänkaltaista garage rock musiikkia (miksikä te sen ikinä luokittelettekaan) tukee yksinkertainen miksaus mikäli edustatte omaa tyylisuuntaanne mitä syvimmin toivon ettette.

Sovituspuoli ja rakenteet olkoon suurrennoslasin alla seuraavaksi. Bändisovituksissa olitte onnistuneet kahdella tapaa kappaleissanne. Biisit olivat tarpeeksi yksinkertaisia kuunneltavaksi, mutta kun tarkemmin kuunteli niin sen kaiken sohjon seasta löytyi mitä mielenkiintoisimpia kitarariffejä ja leadeja.

Kappaleenne selvästikin pohjautuvat vaihteleviin kitarariffeihin ja rullaavan rytmiin. Hieman taka-alalle jäävä laulu herätti monenlaisia ajatuksia. Ensinnäkin mistä se laulaja oikeastaan laulaa. Kappaleitanne olisi ollut paljon miellyttävämpää seurata sanoituksen kera. Aloin miettimään että laulaako laulaja vain sen takia että hän kuulostaisi laulajalta vai laulaako laulaja sitä varten että hänellä on jotain sanottavaa - en saanut vastausta. Se harmitti.

Yhteenvetona totean vain että toimivan kuuloista rokkivääntöä. Ehkä lähtisin jopa keikalle kuuntelemaan.
0   +1 +2